Liga Elitelor U19

Avancronica: Steaua Bucuresti U19 – FC Arges U19

Sfarsitul saptamanii e din nou aproape. Stelistii asteapta din nou cu nerabdare startul urmatorului meci al echipei preferate. Sau ar fi asteptat, daca AS Romprim si-ar fi facut treaba serios si meciul din etapa a patra s-ar mai juca. Din pacate, din cauza unor probleme ale clubului organizator, meciul a fost anulat. Insa weekendul stelist nu e ruinat, chiar deloc. Sambata, de la ora 12.00, stelistii pot urmari in Ghencea unul din meciurile care, pe vremuri, ar fi umplut si cel mai mare stadion al tarii. Steaua U19 va intalni FC Arges U19.

Pentru tinerii stelisti, meciul e decisiv. Cu 3 puncte castigate in aceasta etapa, calificarea in sezonul 2018-2019 al Ligii Elitelor U19 va fi asigurata. Steaua si-ar fi putut asigura calificarea inca din etapa trecuta, insa a reusit doar un egal, 1-1, cu cei de la CS Mioveni. La patru puncte distanta de locul 2 si cu inca 2 meciuri ramase din Etapa Preliminara a Ligii Elitelor, stelistii mici mai au nevoie doar de 3 puncte pentru a termina pe primul loc al seriei 6.

Cu siguranta vor obtine aceste 3 puncte sambata. In tur, baietii i-au invins pe cei de la FC Arges U19 cu scorul de 9-1, chiar la ei acasa. Asadar, suporterii trebuie sa fie alaturi de ei in data de 15 septembrie, pentru a sarbatori impreuna realizarea acestui prim obiectiv.

In Liga Elitelor, Steaua U19 va intalni cele mai bune echipe de tineret din Romania. De asemenea, participarea sa in acest sezon al Ligii Elitelor va garanta prezenta echipei de seniori a Stelei in Liga 3, in sezonul urmator.

U19

 Steaua Bucuresti – AS Romprim, un nou meci anulat

Nu ca Steaua ar avea nevoie de ajutor pentru a ajunge in Liga 3. E putin probabil ca echipa noastra sa aiba probleme in acest sezon. AMFB pare chiar mai prost organizata ca anul trecut, iar echipele care participa la intrecere par a se intrece la gafe de organizare.

Initial, meciul cu Romprim ar fi trebuit sa se joace fara spectatori. Pentru ca acesta e fotbalul romanesc. Este singurul fotbal din lume in care echipele de fotbal fac tot posibilul sa joace fara suporteri. Se pare insa ca nepasarea celor de la Romprim a mers prea departe, iar meciul nu se va mai juca. Cel mai probabil, AMFB ii va da Stelei cele trei puncte puse in joc. La fel s-a intamplat si in cazul meciului cu Vis de Bucuresti.