steaua real Crângași

Cupa României: Steaua București – Real Crângași, 13-0(7-0)

Dacă acest articol ar fi un meme(acel gen de desene amuzante de pe internet, nu fostul pușcăriaș), te-ar întreba ce specialistă a cupei are țara ta. Și asta deoarece România are o specialistă a cupei, Steaua București. Iar astăzi, specialista a plecat la drum pentru a cuceri un nou trofeu. Primul său adversar? Realul din Crângași.

Steaua București: 22. Iancu (cpt.) – 5. Iordache, 24. Jitaru, 13. Nițu, 3. Zamfir – 26. Mărgărit, 21. Constantinescu, 16. Vîlcea, 10. Predescu, 11. Târnăcop –  9. Mirea

Rezerve: Călinescu – Pădureț, Sitaru, Aldea, Ogică, Aldea, Robu

Îmbrăcați în alb, ca niște cavaleri ai binelui, steliștii au început în forță. Și tot ca niște cavaleri, călare pe caii lor de război, băieții lui Lăcătuș și-au călcat adversarii în picioare, fără milă. La pauză, scorul avea deja proporțiile unui scor final, dintre o echipă de prima ligă și una de amatori. Și asta deși Steaua și Real Crângași joacă în aceeași ligă.

În prima repriză, Steaua a marcat de șapte ori, fără să primească vreun gol. Predescu a deschis scorul. A fost primul din cele trei goluri marcate de goleadorul stelist în prima repriză. Mărgărit, Vîlcea și Mirea, de două ori, au marcat și ei în primele 45 de minute.

Intensitatea a scăzut în a doua repriză, însă golurile nu s-au oprit. Intrat în locul lui Predescu, șeptarul Răsdan a continuat ceea ce a început decarul stelist, și a marcat pentru 8-0. Tot el făcut 9-0, în minutul 69. Ghiță Constantinescu a dus scorul la 10-0 cu o execuție superbă, din foarfecă, Robu a făcut 11-0, iar Mirea a realizat hat-trick-ul, marcând pentru 12-0. Scorul final al meciului a fost stabilit de Târnăcop, din penalty.

Ce ghinion pentru Realul din Crângași!

Steaua s-a distrat cu Realul din Crângași , învingând-o cu scorul de 13-0 și trecând mai departe în etapa următoare a Cupei României, faza pe București. Pentru băieții lui Lăcătuș urmează un meci în campionat, împotriva celor de la Progresul 2005.