progresul 2005 steaua bucuresti

Avancronica: Progresul 2005 – Steaua București

Deși au existat îndoieli și în ceea ce privește meciul cu Progresul 2005, din etapa cu numarul 5, steliștii nu vor avea parte de o pauză și în acest weekend. Meciul se va juca astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul Romprim.

Echipă probabilă Steaua București22. Iancu – 5. Iordache, 4. Pădureț, 20. Sitaru, 23. Ogică – 8. Aldea, 16. Vîlcea, 7. Răsdan – 10. Predescu, 9. Mirea, 17. Robu

În meciul de cupă, cu Real Crângași, câștigat de stelisti cu 13-0, Lăcătuș a folosit un prim unsprezece și câțiva fotbaliști care nu au strâns foarte multe minute în acest sezon. E însă de așteptat ca, pentru meciul cu Progresul 2005, să revină la formula cu care ne-a obișnuit în această primă lună.

Meciul nu are cum să fie unul dificil pentru Steaua București. Progresul 2005 ocupă locul 7 în campionat, după 4 etape, având 2 victorii și 2 înfrângeri, golaveraj 17-9. Steaua, în schimb, chiar dacă are un meci mai puțin jucat, ocupă locul 3, la un singur punct de prima poziție. Are 12 goluri marcate și niciunul primit, și nu a pierdut nici macar un singur punct în acest start de sezon.

La o conferință de presă care a avut loc ieri, la clubul Steaua, Marius Lăcătuș a vorbit despre meciul cu Progresul 2005.

„Sperăm să fie un spectacol fotbalistic de care cei din tribune să se bucure. Misiunea noastră e să aducem suporterii alături de noi și să ne impunem în teren, indiferent de adversar,” a declarat Fiara.

Prețurile biletelor la meciul Progresul 2005 – Steaua București sunt 10 (Tribuna 2 – sector Steaua) și 15 lei (Tribuna 1).

Steaua începe să își cunoască adversarele din acest sezon

După 4 etape din acest sezon, putem să ne facem o idee despre echipele care vor putea să ne pună probleme anul acesta. ACS Victoria și CS FC Dinamo ocupă primele două poziții, cu 10 puncte fiecare. Ambele trebuie urmărite cu mare atenție, mai ales Dinamo, echipa lui Nicolae Badea.

În a doua parte a anului trecut, Badea a investit puternic în echipă, cu scopul de a promova. Mai mult, în play-off, Dinamo chiar a reușit să ne încurce, furându-i Stelei 2 puncte.

Victorie pentru Steaua U16

În această dimineață, de la ora 9.00, echipa U16 a Stelei a avut meci cu ACS Sport Team, echipă pe care a învins-o cu 2-0. Pentru Steaua au marcat Alexandru Marinică și Mario Trășcăoanu.