steaua bucuresti poli bucurești 10-0

Steaua București – Poli București, 10-0(4-0)

Meciul cu Poli București, din etapa 6, a început cu o veste excelentă pentru Steaua București. Deși a ieșit accidentat de pe teren în etapa precedentă, Ștefan Pădureț a fost titular cu Poli. Iar asta nu a fost singura veste bună. Steaua s-a impus fără probleme.

Steaua București: 22. Horia Iancu (cpt.) — 5. Alin Iordache, 4. Ștefan Pădureț, 14. AndreiNițu, 6. Lucas Caetano – 8. Cătălin Aldea, 21. Ghiță Constantinescu – 7. Florin Răsdan, 26 Alexandru Mărgărit, 10.Alin Predescu –  11. Daniel Tîrnacop

Rezerve: 1. Chiș – 24. Jitaru, 20. Sitaru, 23. Ogica, 9. Mirea, 17. Robu, 3. Zamfir

Steaua a dominat fără probleme întreaga primă repriză, reușind să marcheze 4 goluriîn poarta celor de la Poli București, goluri care i-au asigurat rapid cele 3 puncte. Aldea a deschis scorul, marcând primul său gol oficial pentru Steaua.

Din păcate, în prima repriză, fundașul Andrei Nițu a părăsit terenul accidentat, fiind înlocuit de Sitaru. Însă Nițu a părăsit terenul singur. Așadar, e posibil ca accidentarea să fie una ușoară. Florin Răsdan, golgeterul Stelei din acest sezon, a marcat rapid două goluri, ultimul dintr-un penalty obținut de Târnăcop, iar Mărgărit a stabilit scorul primei reprize și a sărbătorit marcarea sa în stilul Cristiano Ronaldo.

Cu cele trei puncte asigurate, Steaua a început repriza secundă relaxată. Răsdan a realizat hat-trick-ul, marcând pentru 5-0, în timp ce Predescu a dus scorul la 6-0 pentru Steaua, după ce a înscris dintr-un penalty. În minutul 65, Caetano a pornit o nouă cursă periculoasă pe stânga, a centrat în careu iar Robu a dus scorul la 7-0.

Intrat în repriza secundă, ”bombardierul” Mirea a marcat și el, pentru 8-0. La fel a făcut și Alex Ogică, care a dus scorul la 9-0, în faza imediat următoare. Cu meciul rezolvat, steliștii din teren au început să facă spectacol, asemeni steliștilor din tribune, spre fericirea frumoasei domnișoare arbitru, care a condus impecabil meciul de azi.

Scorul final al meciului Steaua – Poli a fost stabilit de Alin Predescu. Steaua a învins cu 10-0 și așteaptă acum meciul cu Dinamo, din etapa viitoare.

Victorie și pentru Grupa 2003

Steliștii din Grupa 2003 au învins și ei astăzi. Aceștia au jucat împotriva celor de la Carmen, pe care i-au învins cu scorul de 2-1. Pentru Steaua au marcat Răzvan Cîșleanu și Andrei Banciu.