steaua bucurești atletico bucurești

Avancronică: Steaua București – Atletico București

Cupa României pe București a ajuns in etapa a doua. După ce a învins Real Crângași, Steaua se pregătește acum să înfrunte o echipă din Liga 5. Adversarul de mâine al roș-albaștrilor este Atletico București.

Pentru steliști, meciul va fi unul ușor, chiar dacă Atletico București ocupă în acest moment primul loc în seria 2 a Ligii 5, având 5 victorii și o singură înfrângere în acest sezon. Steaua are un lot superior oricărei alte echipe din Liga 4 sau Liga 5 și nu ar trebui să aibă emoții în acest sezon. Însă un dușman există, iar acela e neatenția. În meciul cu Dinamo, s-a văzut că Steaua poate pierde puncte în acest sezon. Și dacă se întâmplă să piardă într-o fază eliminatorie, cum e o etapă de cupă, băieții lui Lăcătuș riscă să nu-și atingă obiectivele.

Indiferent de unsprezecele care va fi folosit mâine, Steaua va învinge cu siguranță, atât timp cât jucătorii vor fi atenți și serioși. Cum meciul cu Dinamo a fost unul destul de dur, e posibil ca Lăcătuș să folosească mâine fotbaliști care au jucat mai puțin în acest sezon:

Steaua București: 1. Chiș – 5. Iordache, 24. Jitaru, 13. Nițu, 3. Zamfir – 17. Robu, 21. Constantinescu, 8. Aldea, 10. Predescu, 11. Târnăcop –  9. Mirea

Meciul Steaua București – Atletico București se va juca mâine, 9 octombrie, pe Terenul 5, din complexul sportiv Steaua, de la ora 15.00. Prețul unui bilet este de 10 lei.