steaua bucuresti atletico bucuresti 17-0

Steaua București – Atletico București, 17-0(10-0)

Meciul din Cupa României, contra celor de la Atletico București, a însemnat un festival de goluri, un spectacol pe care Steaua l-a oferit suporterilor prezenți, profitând și de naivitatea adversarilor.

Steaua București: 1. Chiș – 3. Zamfir, 24. Jitaru, 20. Sitaru, 23. Ogică -15. Olaru, 21. Constantinescu – 17. Robu, 10. Milea, 11. Tîrnăcop – 9. Mirea

Rezerve: Iancu – Pădureț, Ioana, Tudor, Petcu, Mărgărit, Ilie.

Antrenor: Marius Lăcătuș

Mirea nu ratează, Mirea marchează, de 6 ori, doar în prima repriză

Cum era de așteptat, Lăcătuș a profitat de meciul ușor și a trimis în teren un prim 11 format din jucători folosiți mai puțin în acest sezon. Printre ei și-a făcut loc și Răzvan Milea, una din vedetele echipei de U19 care s-a calificat în Liga Elitelor. Iar tânărul Milea a profitat din plin de fază.

În Ghencea încă se mai auzea ecoul fluierului de start când Milea a deschis scorul, înscriind la primul său meci oficial în tricoul Stelei. Câteva minute mai târziu, tânărul mijlocaș ar fi putut realiza dubla, însă Mirea, unul din ”veterani”, a reușit să îi fure golul. Astfel, după nici 10 minute de joc, Steaua conducea cu 2-0.

Rușinat probabil de faptul că i-a furat un gol mai tânărului său coleg, Cătălin Mirea a dat drumul la joc și a marcat rapid nu unul, nu două, ci trei goluri, asistat fiind de Zamfir și Robu. A continuat”moșul” Robu, care și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, de două ori. Scorul final al primei reprize, 10-0 pentru Steaua, a fost stabilit după ce Târnăcop și același Cătălin Mirea, de încă două ori, au zguduit din nou plasa celor de la Atletico București.

A fost fără doar și poate repriza lui Cătălin Mirea, însă la fel de bine trebuie evidențiat și Răzvan Milea, care a demonstrat că poate purta pe spate tricoul roș-albastru, fără nicio greutate.

Atletico București, doar în vizită prin Ghencea

În repriza secundă, Lăcătuș i-a introdus pe teren și pe ceilalți fotbaliști aduși de la U19. Cu toate acestea, cel care a lovit în adversari a fost ”moșul” Alin Robu, de două ori. Astfel, în minutul 60, Steaua conducea cu 12-0.

Intrat în locul lui Robu, Alex Mărgărit și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, făcând 13-0. Tabela s-a schimbat din nou în minutul 73, după un un-doi al tinerilor Adi Ilie și Giovanni Petcu. Ilie i-a pasat lui Petcu, care a intors serviciul și l-a lăsat pe Ilie în poziție perfectă de a înscrie. Iar băiatul cu nume de ”Cobră” a înscris.

Revenit după o accidentare, Mihai Olaru a înscris și el, pentru 15-0. Iar Răzvan Milea a făcut 16-0, transformând o pasă primită de la Adrian Ilie.

Ar fi fost de poveste dacă meciul ar fi început și s-ar fi terminat cu golurile aceluiași fotbalist, Răzvan Milea. Însă Steaua nu are timp de povești.

Scorul final al meciului Steaua București – Atletico București a fost stabilit de Alex Mărgărit, care a înscris în minutul 88, pentru 17-0.