steaua bucuresti afc rapid bucuresti 2-0

Steaua București – AFC Rapid, 2-0 (2-0)

După ultra-victoria 20-0 cu ”liceenii” de la Mircea Eliade, Steaua București a întălnit un adversar mai vechi, mai experimentat. AFC Rapid București a venit azi în Ghencea, însă a plecat fără cele 3 puncte.

Steaua București: 22. Iancu (cpt.) – 3. Zamfir, 20. Sitaru, 13. Nițu, 6. Caetano – 16. Vîlcea, 8. Aldea – 17. Robu, 7. Răsdan, 10. Predescu – 9.Mirea

Rezerve: Vlase – Jitaru, Ogică, Olaru, Constantinescu, Badea, Târnăcop

Antrenor: Marius Lăcătus

În ciuda victoriei mari din etapa cu numărul 9, Steaua a început prudent meciul cu AFC Rapid. A testat terenul și adversarul și a lovit de abia după ce s-a asigurat că nu există niciun pericol. Scorul a fost deschis de Cătălin Mirea, căruia se pare că i-a prins bine pauza din ultimele etape. Nouarul Stelei a marcat chiar în minutul nouă. Tot el ar fi putut ajuta la dublarea scorului, 5 minute mai târziu, însă pasa sa, trimisă cu călcâiul, în careul celor de la AFC Rapid, nu a fost transformată în gol.

Steaua a continuat să domine prima repriză și a intrat la cabine cu scorul de 2-0 pe tabelă. Al doilea gol a fost marcat de golgeterul echipei, Florin Răsdan, în minutul 30, dintr-un penalty obținut de Predescu.

Repriza secundă a fost una liniștită. Steaua a continuat să domine, susținută de cântecele galeriei, însă nu a mai marcat niciun gol. Meciul Steaua București – AFC Rapid București s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru băieții lui Lăcătuș.

Liga Elitelor U19: Steaua – Dinamo, 1-1

În Liga Elitelor, echipa U19 a Stelei continuă să fie în creștere de formă. După un start prost, cu 2 înfrângeri consecutive, steliștii lui Andrei Nagy au început să strângă puncte. Astăzi, în Ghencea, aceștia au dat peste eterna rivală, Dinamo București.

Câinii au o academia destul de bună, una care a reușit în ultimii ani să trimită mulți fotbaliști la echipa mare. Cu toate acestea, steliștii tineri s-au descurcat acceptabil. Aceștia au deschis scorul și au intrat la cabine în avantaj. Din păcate, dinamoviștii au egalat în repriza secundă. Meciul s-a terminat 1-1, un rezultat bun, chiar dacă ne-am fi dorit victoria.

Steaua U19 este la prima prezență în Liga Elitelor. Tinerii steliști încep să se obișnuiască cu competiția și suntem siguri că vor avea rezultate din ce în ce mai bune.

Alte meciuri fără spectatori?

La meciul cu AFC Rapid, Steaua a fost susținută în tribune de mai bine de 1000 de suporteri, un număr care ar face invidioase multe echipe de Liga 1. Din păcate, însă, Steaua a fost nevoită să joace în acest sezon câteva meciuri la care accesul spectatorilor a fost interzis. Și se pare că vor mai exista și alte astfel de meciuri.

Conform zvonurilor din jurul Ligii a 4-a bucureștene, meciurile Stelei cu Real Crângași (etapa 11) și Tricolor (etapa 13) se vor juca fără spectatori. Vom reveni cu detalii despre acest subiect pe măsură ce vom afla mai multe informații.