gsp gazeta sefului din pipera tudor octavian Steaua - Dinamo

Sunteți morți fără Steaua – Dinamo, sclavilor!

Ce ziceți, se poate fără Steaua – Dinamo în Liga 1? Eu zic că nu. Și mă bazez pe reacțiile disperate ale sclavilor din presă, atunci când spun asta.

La meciurile Fotbal Club Fcsbului nu se uită nimeni. Vreți dovadă? Uitați-vă la stadioanele goale pe care joacă această echipă de trei surcele.

Nici la meciurile lui Dinamo nu se uită nimeni. Aici nu cred c-aveți nevoie de vreo dovadă. Nici acum 20 de ani nu se uita nimeni la meciurile câinilor.

Deci nici la un FC Fcsb – Dinamo nu s-ar uita nimeni. Dar oamenii se uită la Steaua – Dinamo. Dovezi? Pentru Steaua – Dinamo nu e nevoie de nicio dovadă.

Sclavii din presă vând gogoși cu Steaua – Dinamo, ca să nu moară de foame

Se pare că, în weekend, o să joace Fotbal Club Fcsb cu Dinamo. Așa cum am spus, pe nimeni nu interesează acest meci. Și sclavii din presă știu acest lucru. Așa că au început să-l vândă drept Steaua – Dinamo?

Este? Nu. Dar lor nu le pasă. Dacă-i puneți să scrie despre FC Fcsb – Dinamo, la sfârșitul lunii închid totul.

La Gazeta Prosturilor, prietenul nostru Costin Ștucan continuă cu dezinformarea. L-a adus în emisiune pe fostul câine, Vaișcovici, și au început să vorbească despre Steaua – Dinamo, deși Dinamo juca cu FC Fcsb.

I-am dat drept la replică lui Ștucan, însă băiețelul a dovedit că sângele îi lipsește din instalație. Jurnalistul integru există doar pe hârtie. În realitate, Ștucan e tot un neliniștit care caută trafic și clickuri, cu nimic diferit de Alin Grigore sau celălalt gesepist, cel care a scris despre pirații Sektorieni care au vrut să pună stăpânire pe Dunăre. Dar să nu ne lungim.

În emisiunea sa, deși Dinamo joacă cu FC Fcsb, Ștucan a simțit nevoia să discute despre Steaua. Vaișcovici, fost fotbalist la câinii securiști(deci are o scuză), a zis că joacă Steaua, pentru că el nu înțelege ce e aia o hotărâre judecâtoreascâ. Dar Vaișcovici a pus și niște întrebări bune:

”Vreau să întreb un alt lucru. Ce i s-a dat lui Gigi? Ce palmares i s-a dat, niciunul?”

Bune întrebări. Cu jumătate de voce, Ștucan a recunoscut că nimic. A recunoscut că FC Fcsb nu e Steaua. Dar tot a continuat cu insinuăarile.

Păcat de el. Ar fi fost mult mai interesant dacă ar fi răspuns la întrebările lui Vaișcovici.

Deci, ce i s-a dat lui Gigi?

Nimic. Becali nu a primit nimic, de la nimeni. El doar și-a înființat o echipă, a înscris-o abuziv în Liga 1, în locul Stelei, a dat-o la blat cu băieții din armată și a mințit o țară întreagă. Și trist e că țara încă se lasă mințită, în ciuda a DOUĂ decizii judecătorești care explică destul de clar ca echipa lui Becali nu are nicio legătură cu Steaua București.

Ce palmares i s-a dat lui Becali?

Niciunul. Becali și-a însușit abuziv palmaresul Stelei. Și pentru asta trebuie să răspundă și hoții de la FRF și LPF, care l-au ajutat să fure.

Lăsați propaganda, sclavilor! Puneți întrebări! Căutați răspunsuri!

Așa face un jurnalist adevărat. Nu-și bagă capul în pământ, ca un struț, ci întreabă! De exemplu, Ștucan ar putea să întrebe cum s-a putut ca FC Fcsb să se înscrie direct în Liga 1, deși nu avea voie să folosească nici numele și nici marca Steaua. Ar putea întreba cine i-a dat voie să joace direct acolo. Ar putea întreba cum se face că nimeni nu a sancționat FC Fcsbul, după ce s-a dovedit că a furat. Ar putea pune multe întrebări.

Însă nimeni nu le pune. Nu pentru că nu le-ar ști. Ci pentru că știu răspunsurile și știu și că nu sunt niște răspunsuri plăcute.

România e plină de sclavi. Iar toți acești sclavi ar plânge mâine, dacă hoții ar recunoaște că FC Fcsb nu e Steaua. Vor plânge oricum, după finalizarea proceselor. Dar încă se țin pe poziții. La fel ca sclavii din presă.

În viitorul apropiat, FC Fcsb va înceta să mai existe. Cu puțin noroc, fotbalul românesc va scăpa și de Becali. (Să nu uitați să distribuiți articolul în care s-a dovedit că a votat fără drept la referendum și că trebuie să facă din nou pușcărie.) Vom râde atunci de sclavii care vor încerca să explice cum se face Steaua – Dinamo nu mai e meciul dintre Dinamo și echipa aceea care nu are voie să se numească Steaua, ci chiar e un meci între o echipă numită Steaua și una cu numele Dinamo.