Steaua Bucuresti Victoria Bucuresti

Avancronică: Steaua București – Victoria București

Etapa cu numărul 12 îi aduce Stelei un nou adversar. Victoria București vine în Ghencea în căutarea celor trei puncte, însă, cel mai probabil, se va mulțumi cu o înfrângere la nu foarte multe goluri diferență.

Adversarul din această săptămână al Stelei ocupă în acest moment locul 8 în campionat. Victoria e o echipă cu experiență în Liga 4 și s-a întâlnit cu Steaua și sezonul trecut. În primăvara, Predescu și Co. au învins Victoria București cu scorul de 12-0.  Steliștii vor încerca să repete rezultatul în acest weekend.

Echipa probabilă a Stelei în meciul cu Victoria București

După victoria din etapa trecută, contra celor de la Real Crângași, e de așteptat ca Lăcătuș să trimită în teren următorul prim 11:

Steaua București: 22. Iancu (cpt.) – 5. Iordache, 4. Pădureț, 20. Sitaru, 6. Lucas – 21. Constantinescu, 16. Vîlcea – 26. Mărgărit, 10. Predescu, 7. Răsdan – 9. Mirea

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, pe terenul 5 din complexul sportiv Steaua.

Steaua – Rapid la Grupa 2003

Weekendul aduce și un meci tare pentru Steaua. Dar nu pentru Steaua mare, ci pentru una din Stelele mici. Mai exact, grupa 2003 a roș-albaștrilor va întâlni duminica, de la ora 09.00, Rapidul.