steaua bucuresti victoria bucuresti 8-0

Steaua București – Victoria București, 8-0 (3-0)

Steaua București a mai făcut un pas către promovare. În etapa cu numărul 12, băieții lui Marius Lăcătuș au învins Victoria București și și-au asigurat cele 3 puncte puse în joc.

Steaua București: 22. Horia Iancu — 3. Mihai Zamfir-Diaconeasa, 4. Ștefan Pădureț, 13. Andrei Nițu, 6. Lucas Caetano – 8. Alexandru Aldea, 16. Adrian Vîlcea – 17 Alin Robu, 7. Florin Răsdan, 10 Alin Predescu – 9. Cătălin Mirea 

Rezerve: 12. Alexandru Vlase – 24. Cristian Jitaru, 20. Bogdan Sitaru, 21. Ghiță Constantinescu, 18. Andrei Badea, 26. Alexandru Mărgărit, 11. Daniel Tîrnăcop.

Antrenor: Marius Lăcătuș

Îmbrăcați în tradiționalul echipament roșu și albastru, steliștii au început meciul cu Victoria în atac, încercând să înscrie cât mai repede.  S-au lovit însă de o apărare determinată a adversarilor de azi, apărare care a reușit să țină tabela neschimbată până la jumătatea primei reprize.

Steaua a deschis scorul în minutul 22, prin Mihai Zamfir. Fundașul dreapta a înscris după o acțiune personală. A intrat in careul advers, a încercat un șut, a fost blocat, apoi, cu o a doua încercare, a trimis mingea la colțul lung al porții Victoriei.

Jocul a devenit mult mai ușor pentru roș-albaștri după deschiderea scorului. Doar câteva minute mai târziu, Adi Vîlcea a făcut 2-0 0, cu o lovitură de cap din interiorul careului. Iar în minutul 33 Aldea a dus scorul la 3-0, cu un șut din afara careului, după o pasă primită de la Predescu. Acesta a fost și scorul cu care Steaua a intrat la cabine, după primele 45 de minute de joc.

În repriza secundă, Steaua a continuat asaltul. Golgeterul de anul trecut, Predescu, a decis să schimbe golurile cu pasele decisive. În minutul 52, după o acțiune personală, decarul stelist i-a trimis lui Mirea, iar atacantul, lăsat singur în fața porții adverse, nu a iertat. Steaua București – Victoria București, 4-0, cu tabela schimbându-se acompaniată de cântecele celor peste 1500 de suporteri steliști din mica tribună improvizată pe Terenul 5.

Victoria a pierdut, un lucru normal, atunci când îl ai pe Aling în echipă

Până la final, Steaua a mai marcat de încă 4 ori. Întăi, Vîlcea a repetat golul din prima repriză și a făcut 5-0, tot cu capul, tot din interiorul careului. Mărgărit și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, cu un șut din afara careului, iar Predescu a închis tabela marcând de 2 ori, în mai puțin de 10 minute.

Primul gol al decarului Stelist a venit după ce acesta l-a umilit pe nimeni altul decât Alin ”Aling” Grigore, jurnalist la Gsp, cunoscut pentru articolele rușinoase pe care le-a publicat pe Gazeta Șefului din Pipera și pe care tot el le-a șters, după ce s-a făcut de rușine. Iar al doilea gol al lui Predescu a fost marcat după ce acesta a driblat toată defensiva Victoriei, mai puțin pe Grigore, care se plimba pe teren în acel moment, la mare distanță de locul unde era mingea. Prezența ”jurnalistului” de la Gsp nu a fost cu noroc pentru Victoria București.

Steaua București a învins Victoria București cu 8-0.