baschet steaua fiba europe cup

FIBA Europe Cup: Steaua București – Cherkassy Mavpy, 87-70

Steaua București a încheiat cu o victorie campania continentală a FIBA Europe Cup, la baschet masculin. Victima a fost campioana Ucrainei, Cherkassy Mavpy. Steliștii s-au impus cu scorul de 87-70

Din păcate, meciul s-a disputat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”. Totuși, steliștii au avut parte de susținerea unui grup de 300 de suporteri care au venit să îi vadă. Nu au dezamăgit. Steaua a dominat meciul în totalitate iar americanul Spencer le-a oferit celor prezenți un spectacol de zile mari, cu cinci slam-dunk-uri spectaculoase. De altfel, Spencer a fost MVP-ul meciului, cu 20 de puncte, 14 recuperări și 4 assisturi.

Din păcate, rezultatul de astăzi a contat mai puțin. Steaua București a terminat grupa pe locul al treilea, pierzând astfel șansa de a se califica în play-off. În grupa E, Steaua a jucat alături de Bakken Bears, din Danemarca, echipa care a terminat pe primul loc, Z-Mobile Priștina, din Kosovo, echipa de pe locul 2, și Cherkassy Mavpy.

Chiar dacă nu s-au calificat mai departe în FIBA Europe Cup, evoluțiile bune ale steliștilor ne dau speranța că viitorul ne va aduce și rezultatele pe care le așteptăm de ceva vreme.

Forza Steaua!