comprest gim steaua bucurești 10 0

Steaua București – Comprest GIM, 10-0 (6-0)

Cu Comprest GIM, Steaua București a avut meci greu doar în minutele în care băieții au așteptat să înceapă meciul, vremea urâtă, de toamnă, fiind un adversar mult mai tăios decât cel întâlnit azi.

Steaua București: 22. Horia Iancu (cpt.) – 5. Alin Iordache, 4. Stefan Pădureț, 14. Andrei Nițu, 6. Lucas Caetando – 8. Alexandru Aldea, 16. Adrian Vîlcea – 26. Alexandru Mărgărit, 7. Florin Rasdan, 17. Alin Robu – 10. Alin Predescu

Rezerve: 12. Paul Petru Radu – 20. Bogdan Sitaru, 3. Mihai Zamfir, 21. Gheorghe Constantinescu, 11. Alexandru Tîrnacop, 18. Andrei Ștefan Badea, 15. Mihai Olaru.

Antrenor: Marius Lăcătuș

Meciul a început cu scorul de 2-0 pentru Steaua. Aproape la propriu. Și asta deoarece Florin Răsdan a marcat de două ori în chiar primele 2 minute ale partidei. Prima dată, a făcut-o din acțiune. A doua oară, din penalty.  Și Steaua nu a mai avut nicio grijă în ceea ce privește cele trei puncte. Mai mult, Robu a dus scorul la 3-0 în minutul 9, punând capăt, practic, partidei.

A urmat o perioadă de liniște, în care Steaua a dominat, a atacat, a avut ocazii, dar nu a mai marcat. Trebuie spus că cei de la Comprest GIM au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică, un apărător de-al lor fiind eliminat chiar în primul minut al meciului, la faza în care Steaua a primit penalty.

Florin Răsdan a realizat hat-trick-ul in minutul 32, dintr-un nou penalty, și tot el a dus scorul la 5-0 pentru Steaua, 10 minute mai târziu. Până la finalul primei reprize, ”militarii” au mai marcat un gol, prin Vâlcea, cu capul, dintr-o centrare frumoasă venită de la Lucas Caetano. La pauză, Steaua București – Comprest Gim, 6-0.

Repriza secundă

Repriza secundă a început tot cu un gol stelist, Robu ducând scorul la 7-0, în minutul 54. Au urmat încă două goluri, în două minute, marcate de aceiași Răsdan (min. 61) și Robu (min. 62). Scorul final al meciului a fost stabilit de Badea, în minutul 71. Steaua București – Comprest GIM s-a terminat cu scorul de 10 – 0 pentru steliști.

Victorie și în Liga Elitelor

Ziua de 24 noiembrie a fost o zi bună nu doar pentru steliștii mari, ci și pentru cei mici. Băieții de la U19 au jucat astăzi în Liga Elitelor, împotriva celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 2. Steliștii mici s-au impus cu scorul de 4-0, obținând astfel a treia victorie din acest sezon. Steaua București U19 a strâns 11 puncte, în 9 meciuri.