bani publici minte becali suporteri falsi liga 1 prejudiciu

Fcsb a cerut suspendarea procesului pentru prejudiciu. Judecătorii au refuzat

Am învățat deja modus operandi-ul judecătorilor care judecă procesul pentru prejudiciu, dintre Steaua București și Fotbal Club Fcsb. Avocații fcsbiști fac o cerere, judecătorii o refuză, apoi anunță data următoarei înfățișări și tot așa.

La fel s-a întâmplat și azi. Avocații Fcsbului au venit cu o cerere de suspendare a procesului, pentru motive care pur și simplu nu contează, judecătorii le-au respins cererea și au stabilit ca următoarea înfățișare să aibă loc în 2019.

În fiecare înfățișare din acest proces, avocații fcsbiști au venit cu câte o solicitare absurdă. De fiecare dată, judecătorii le-au dat peste nas, dar le-au făcut și pe plac. Adică au acceptat amânarea deciziei în acest proces care a pornit încă din 2016. Da, intrăm în al treilea an al procesului pentru prejudiciu.

De ce s-a amânat atât de mult? Răspunsul este simplu, dar nu o să-l recunoască nimeni. Pentru că justiția de acum nu mai e ce era în 2014. În acea perioadă, marii hoți și corupți erau trimiși la pușcărie pe bandă rulantă. Astăzi, aceiași hoți, scăpați între timp din pușcărie de cărțile scrise de alții, încalcă legi peste legi, dar nimeni nu le mai face nimic.

Este o dovadă clară a pașilor înapoi făcuți de justiția din țara noastră.

Procesul pentru prejudiciu nu poate fi oprit

Există, totuși, o parte bună. Procesul pentru recuperarea prejudiciului nu mai poate fi oprit. Orice ar face avocații lui Becali, mai mult decât amânări nu vor putea obține. Astfel, mai devreme sau mai târziu, stăpânul lor tot va trebui să plătească.

Cel puțin așa vor decide judecătorii. Dacă acesta va plăti sau nu, asta e altă poveste. Cel mai probabil nu va plăti. Va alege să închidă echipa și gata. E varianta cea mai bună pentru el. Și e bună și pentru noi, pentru că vom scăpa de cea mai murdară echipă din România, Fotbal Club Fcsb.