asociatia stelistilor 1947

Vreau sa ajut Steaua!

Sunt putini cei care pot sa inteleaga ce trece prin capul unui suporter patimas. Si chiar mai putini inteleg ce trece prin sufletul lui. Atasamentul fata de o echipa de fotbal poate parea bizar pentru un observator din afara fenomenului, insa el exista si este foarte puternic. Nu e o rusine sa iubesti o echipa de fotbal si cu siguranta nu e nici o pierdere de timp. Intr-o lume plina de reguli, a-ti urma pasiunea si a face ceea ce-ti doresti tu este, poate, singurul exemplu de libertate adevarata.

Asa m-am simtit vinerea trecuta, cand am auzit acel fluier de start, de la meciul Stelei cu Venus. Dupa ani in care am protestat si am luptat impotriva indivizilor care cauta sa-i faca rau Stelei, dupa procese, amanari, zeci de scandaluri, dupa toata sfidarea, dupa toate jignirile, am simtit cum o greutate mi-a fost luata de pe suflet.

Acum ca echipa noastra e inscrisa si ca joaca in liga a patra, sunt sigur ca nimeni nu o sa mai poata sa ne-o ia. Asta nu inseamna ca nu vor exista indivizi care sa incerce sa-i puna bete in roate si sa ii faca rau. Vor exista. Intotdeauna vor exista, pentru ca o echipa ca Steaua intotdeauna va avea dusmani. Acesta este motivul pentru care am hotarat sa ma inscriu in Asociatia Stelistilor 1947. 

Asociatia Stelistilor 1947 este cel mai bun lucru care i se putea intampla Stelei

Doua lucruri bune i s-au intamplat Stelei in ultimii 20 de ani. Primul este locotenent-colonelul Talpan, fara de care noi probabil ca nu stiam niciodata ce s-a intamplat cu Steaua si nici nu aveam azi echipa de fotbal. Iar al doilea este aceasta asociatie.

Asociatia Stelistilor 1947 a demonstrat in acest an ca e alaturi de Steaua si ca vrea sa ajute echipa. Au organizat numeroase evenimente, si asta nu doar la meciurile echipei de fotbal, s-au mobilizat pentru a vinde abonamente si pentru a obtine bilete pentru suporteri, au transmis meciurile Stelei si, poate cel mai important, au reusit sa faca un parteneriat cu clubul, un parteneriat din care Steaua a avut doar de castigat.

In acest moment, aceasta asociatie este cel mai apropiat lucru de visul pe care toti stelistii l-au avut in ultimii 20 de ani: o echipa a suporterilor.

asociatia stelistilor 1947Asociatia Stelistilor 1947 si-a lansat recent site-ul si a pornit inscrierile. Toti cei care vor sa devina membri, pot sa o faca accesand acest link. Veti fi dusi la o pagina unde trebuie sa completati un formular. Totul dureaza mai putin de un minut, dupa care veti primi un e-mail cu indicatii in ceea ce priveste pasii urmatori.

Cotizatia anuala este de 300 lei. Iar toti banii stransi se vor duce la Steaua, pentru a ajuta echipa de fotbal si a face ca ea sa ajunga cat mai repede inapoi in top, acolo unde ii este locul. Ca suporter, nici nu pot sa imi doresc mai mult.

Steaua e a noastra si trebuie sa ramana asa

Astazi, toti cei care urasc Steaua striga ca echipa noastra nu are voie sa joace in liga a patra. Striga si ca echipa noastra nu are voie sa promoveze, sa joace in prima liga sau sa se afilieze la FRF. Prostii!

Exista un regulament, e adevarat, care cere ca o echipa detinuta de stat sa faca un parteneriat cu o societate non-profit sau un SA, daca vrea sa joace in prima liga. Aceste reguli au ca scop evitarea aparitiei concurentei neloiale si a avantajelor care ar distruge spiritul competitiei.

Unii vad aceste reguli ca niste probleme, desi nu sunt. Dar, chiar daca ar fi, exista deja o solutie: Asociatia Stelistilor 1947. Aceasta asociatie este exact ceea ce are nevoie clubul nostru pentru a juca in ligile superioare fara a supara regulamentele. Mai mult, o colaborare intre Steaua si AS47 ar putea insemna si renuntarea la finantarea cu bani publici. Asta daca se inscriu destui membri, evident.

Totul depinde de noi. Acum, mai mult ca oricand, avem posibilitatea de a ne indeplini un vis, de a fi socios, de a avea o Steaua organizata ca acele cluburi din vest, la care ne uitam cu ochii mari cat cepele. Trebuie doar sa actionam.

Eu m-am inscris in Asociatia Stelistilor 1947. Acum e randul vostru. Haideti la Steaua!