ghencea stelistii

Sarbatoare in Ghencea!

Azi, 17 iulie, in complexul sportiv Steaua, din bulevardul Ghencea, a fost sarbatoare! Sute de suporteri stelisti si-au luat liber sau au fugit in aceasta dimineata de la serviciu, pentru a putea fi alaturi de echipa lor favorita, la primul sau antrenament deschis publicului, in acest sezon. Cantecele stelistilor au facut Ghencea sa rasune si au adus bucurie in sufletele fotbalistilor stelisti, fie ei seniori sau juniori.

Astfel de mobilizari sunt rare, mai ales in Romania si mai ales in timpul saptamanii, la ore atat de inaintate. Cu toate acestea, Peluza Sud a demonstrat din nou ca este una dintre cele mai puternice grupari de suporteri din tara, daca nu chiar cea mai puternica. Acesti baieti minunati au cantat, au fluturat steaguri imense si au prezentat bannere cu mesaje pentru Lacatus, pentru jucatorii stelisti dar si pentru restul tarii.


Steaua inseamna CSA!

Acesta a fost mesajul cu care suporterii stelisti au intrat in complexul sportiv Steaua in aceasta dimineata. Ce a urmat a fost fenomenal. Cantece, torte, steaguri, o atmosfera cum rar intalnesti pe stadioanele din Romania. Dar toate aceste lucruri au avut loc la marginea unui teren de antrenament, sub privirile fotbalistilor si juniorilor stelisti.

Si asta este, poate, cel mai important efect al evenimentului de azi. Stelistii tineri si foarte tineri au putut sa vada ce inseamna Steaua cu adevarat. Au putut sa traiasca pentru o zi in pieile tuturor marilor fotbalisti stelisti pentru care tribunele au cantat si au facut spectacol. Acum stiu la ce sa se astepte, dar si ce asteapta suporterii de la ei. Vor creste la Steaua, cea mai buna echipa din Romania, inconjurati de stelisti adevarati. Nu exista mediu mai bun pentru ei.

Astazi s-a vazut unde este adevarata Steaua Bucuresti. Nu pe siteuri, nu pe facebook, in niciun caz nu prin Berceni sau pe Arena Nationala. Steaua este doar in Ghencea si in sufletele acelor stelisti care au fost azi acolo, care au strigat din toate puterile, pentru ca Bucurestiul si intreaga tara sa inteleaga in sfarsit ca Steaua inseamna CSA!

Asteptam cu nerabdare s vedem ce ne aduce ziua de azi. Cu siguranta, acest super spectacol a fost doar inceputul.



Mai jos puteti urmari un videoclip de la eveniment, filmat de Asociatia Stelistilor 1947.