Termeni si condiții

1. Conditii de folosire

SteauaLibera.com este un site fondat, administrat si actualizat de catre echipa Steaua Libera.

Folosirea acestui site este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si, deci, utilizator al site-ului SteauaLibera.com sunteti de acord sa respectati aceste reguli.

Steaua Libera isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul oferit pe site-ul SteauaLibera.com sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a site-ului SteauaLibera.com pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor.

Intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, vizitatorilor le revine responsabilitatea sa le cunoasca si sa le respecte. Ne rezervam dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului. Acestea vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a site-ului SteauaLibera.com.

Aceste reguli decid modul de folosire de catre utilizatori a site-ului SteauaLibera.com. Relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legile aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele publicate aici ne apartin si se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (Legea nr. 8/14.03.1996 Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris poate fi facuta doar cu citarea sursei.

Pentru nerespectarea acestor reguli ne rezervam dreptul de a lua toate masurile care se impun, inclusiv interzicerea si/sau restrictionarea accesului pe site.

3. Dreptul la libera exprimare si dreptul la informare corecta

Site-ul SteauaLibera.com a fost infiintat cu scopul de a le oferi suporterilor stelisti si celorlalti iubitori ai sportului romanesc informatii corecte despre clubul Steaua Bucuresti, fotbalul si sportul romanesc. De asemenea, dreptul la libera exprimare este unul din pilonii importanti ai comunitatii noastre. Acceptam parerile tuturor iubitorilor de sport, indiferent de preferintele sportive, insa ne rezervam dreptul de a sterge comentariile injurioase sau care aduc atingere unei alte persoane. Incurajam discutiile argumentate.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a sterge comentariile care contin link-uri de publicitate, catre alte produse sau servicii.

4. Date personale

Acest site colecteaza si prelucreaza date personale. Puteti afla mai multe despre acest subiect pe paginile Politica de Confidentialitate si Politica Cookies.

Important!

Pentru utilizarea site-ului SteauaLibera.com este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ca ati acceptat termenii si conditiile mentionate in aceasta pagina.

Pentru a opri cookie-urile Google Analytics, apăsați: Click here to opt-out.