Despre Steaua Liberă

Steaua Liberă (www.steaualibera.com) a fost înființată de steliști, pentru steliști. Scopul său este de a forma o comunitate unde suporterii adevărați pot afla informații importante despre Steaua București, știri din viața clubului, unde pot interacționa între ei și, cel mai important, unde pot lupta împotriva celor care vor să facă rău Stelei.

Într-o perioadă în care clubul Steaua București este atacat aproape zilnic, atât din exterior cât și din interior, e mai necesar ca oricând ca suporterii să fie aproape de acest imens brand sportiv, cel mai mare brand sportiv din România. Clubul Steaua București înseamnă performanță, mândrie, onoare, ambiție și dorința de a fi mereu pe primul loc. Înseamnă de asemenea una dintre marile valori ale țării noastre, un bun care trebuie apărat și prețuit.

În lipsa altor apărători, noi, comunitatea Steaua Liberă, am luat asupra noastră această sarcină și promitem că vom face orice pentru a apăra și susține Steaua București. Prin articolele și emisiunile noastre vom încerca mereu să le aducem steliștilor adevărați toate informațiile de care au nevoie pentru a fi informați corect în ceea ce privește clubul pe care îl iubesc. Informarea corectă a suporterilor este primul pas spre protejarea clubului nostru.

Vom lupta pentru Steaua București, nu ne vom da bătuți niciodată, vom fi aici până când vom reuși să realizăm idealul cu care am pornit la drum: UN CLUB CURAT MAI PRESUS DE TOATE!

Unde poți găsi comunitatea Steaua Liberă

Comunitatea Steaua Liberă este prezentă pe internet la adresele www.steaualibera.com și www.steaualibera.ro, ambele ducând la aceeași destinație. De asemenea, comunitatea noastră are o prezență foarte puternică pe Facebook. Pagina oficială de Facebook Steaua Liberă poate fi găsită aici: www.facebook.com/SteauaLibera47/

Tot pe Facebook se regăsește și grupul oficial al comunității Steaua Liberă. Acesta poate fi găsit la adresa: www.facebook.com/groups/steaualibera/. Trebuie însă să spunem că nu toți cei care vor cere să se înscrie în grupul nostru vor fi acceptați. În grupul Steaua Liberă sunt acceptați doar acei steliști care iubesc cu adevărat Steaua București și care, la fel ca noi, își doresc UN CLUB CURAT MAI PRESUS DE TOATE.

Ne găsiți de asemenea și pe Youtube, unde publicăm videoclipuri și emisiuni în direct cel puțin o dată pe săptămână. Canalul de Youtube Steaua Liberă poate fi găsit aici: www.youtube.com/c/SteauaLiberă. Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care doresc să afle mai multe despre Steaua, să ne pună întrebări sau să interacționeze cu alți steliști.

Steaua Liberă este prezentă și pe Instagram, la adresa www.instagram.com/steaualibera/, dar și pe Twitter, twitter.com/SteauaLibera.

Steaua Liberă Steaua Libera

Împreună, vom feri Steaua București de toți cei care intenționează să îi facă rău sau să o exploateze

Ofițerii și politicienii corupți, care controlează destinele Stelei, ne urăsc. Mircea Lucescu nu ne suportă. Gazeta Sporturilor și ProSport ne înjură, de fiecare dată când dăm o știre înaintea lor, iar Becali își activează sclavii ca să dezinformeze, atunci când noi publicăm noi dovezi că FC Fcsb nu este, nu a fost și nu va fi niciodată Steaua București, clubul nostru drag.

Haideți alături de noi, ca să susținem împreună și să apărăm acest imens club sportiv!

 

Echipa Steaua Liberă

Pentru a opri cookie-urile Google Analytics, apăsați: Click here to opt-out.