becali talpan 6 luni

Au trecut 6 luni de la ultimele 6 luni, dar in maxim 6 luni Becali va recupera Steaua

Va mai amintiti cum, la inceputul acestui an, Becali ne ameninta ca recupereaza totul in maxim 6 luni? Au trecut mai mult de 6 luni de atunci. Se face imediat anul. Iar el inca nu a recuperat nmic. Dar nu va pierdeti speranta. Astazi, acelasi Becali a anuntat ca va recupera totul in maxim 6 luni.

Nimeni nu se indoieste de cunostintele de drept ale lui Becali. Doi ani, cat a stat in puscarie, doar drept a invatat. Zi si noapte a stat cu manualul in mana. Drept roman, drept comercial, drept, stang, drept, stang. Tot asa era in celula lui. Chiar am auzit zvonuri cum ca colegii lui s-ar fi plans de el. Atat de mult drept a invatat Becali in puscarie, incat, in timpul somnului, obisnuia sa strige tare de tot: „Obiectez, onorata instanta!” Colegii sai de celula nu puteau sa doarma linistiti.

Vor spune carcotasii ca Becali nu are nicio sansa in fata lui Talpan, ca locotenent-colonelul stelist a castigat deja prea multe procese cu el. Dar stati un pic! Nu ati auzit ca in ziua de azi nu mai exista avocati mici? Daca e bine pregatit fizic si daca e disciplinat tactic, orice avocat iti poate pune probleme. Ba te mai trezesti ca face antijoc tot meciul si ca te loveste pe final, pe contraatac. Plus ca exista oricand sansa ca arbitrul sa-i dea adversarului tau un penalty gratuit.



Cu siguranta Talpan isi face griji. Si ar trebui. Pentru ca 6 luni trec repede iar apararea lui Becali pare foarte solida. Asa cum a declarat chiar el, la Digi Sport, va merge la procesul pentru Steaua inarmat cu Dinamo. Da, da. Becali vrea sa-i foloseasca pe rivali pentru a pune din nou mana pe numele, marca si palmaresul Stelei. Cum o sa-i foloseasca? Simplu. O sa-i arate judecatorului ca nimanui nu-i place de Dinamo. De aici, judecatorul va trage singur concluzia ca nimanui nu-i place de Steaua si ii va da dreptate lui Becali.

Si daca asta nu merge, Becali o sa intrebe cine va prelua Steaua, atunci cand aceasta va intra in Liga a II-a. Cine? Spuneti voi! Cine? Pentru ca Steaua trebuie preluata. Nu poate sa stea asa. Are nevoie de un om care sa o preia, sa mature pe jos cu istoria ei, cu legendele ei, sa bage banutii ei la buzunar. Si oare exista om mai bun ca Becali pentru a le face pe toate acestea? Nu. Deci sah-mat, Talpane. Ai pierdut din nou.

O sa vedeti ca asa o sa se intample. In maxim 6 luni. Atat a zis baiatul, 6 luni. Mai mult de 6 luni nu e nevoie si Steaua se muta in Pipera. Bine, pana atunci oitele ar face bine sa-i trimita bani in continuare lui Becali. Ca doar echipa asta a lui tot Steaua e, chiar daca se numeste Fotbal Club Fcsb. Chiar daca nu are marca, culorile, istoria sau palmaresul. Toate aceste elemente sunt nimicuri. Altfel cum va explicati ca o sa le recupereze un fost puscarias, needucat si total nepregatit, in maxim 6 luni?

Dupa ras, e necesar si un pic de plans

Radem si glumim, baieti, dar nu e chiar de ras. Becali ne minte. Asa ne-a obisnuit, asta e el si nu o sa se schimbe. Insa presa continua sa-i publice minciunile, iar asta e o problema. Titluri precum Anunţul aşteptat de toată suflarea „roş-albastră”! Becali e sigur: „În 5-6 luni de zile o să fie Steaua înapoi” nu ar trebui sa existe. Nu sunt doar mincinoase, ci si jignitoare. Si nu doar pentru stelistii despre care se spune ca abia asteapta sa se intoarca la Becali, ci si pentru restul suporterilor din Romania. Dupa ce LPF a decis ca palmaresul urmeaza marca, e cat se poate de penibil sa mai spui ca Becali mai are vreo sansa sa puna mana pe Steaua. Insa nu te poti astepta ca ziaristii care nu-si respecta profesia sa isi respecte cititorii.