prejudiciul colonel florin talpan promovarea stelei

Becali a cerut sa nu plateasca prejudiciul, pe motiv ca vrea sa desfiinteze Steaua

Rasturnare de situatie. Fix cand credeam ca avocatii lui Becali nu mai au nicio scuza pentru a amana procesul pornit de Steaua Bucuresti pentru a recupera prejudiciul de 37 milioane euro provocat de FC Fcsb prin folosirea ilegala a marcii Steaua, acestia au scos inca un iepure din maneca.

La termenul de azi, oamenii lui Becali au cerut sa nu mai fie nevoiti sa plateasca prejudiciul, pe motiv ca, in alt dosar, cer anularea marcii Steaua. Pe scurt, oamenii nu vor sa plateasca prejudiciul, deoarece vor sa distruga Steaua. Nu are logica, evident. Insa judecatorii i-au dat castig de cauza si de data asta si au hotarat ca urmatorul termen din dosar sa aiba loc in decembrie.

Nu e clar inca de ce au ales un termen atat de indepartat. Nu e clar, insa noi putem intui. Becali e disperat sa amane cat mai mult finalizarea acestui proces. Orice zi in plus e o mare victorie pentru el.

Din fericire pentru Steaua, scuza invocata astazi de avocatii lui Becali nu are absolut nicio valoare. Judecatorii i-au dat deja castig de cauza Stelei in acel proces, la sfarsitul anului trecut.

Sfarsitul celor de la FC Fcsb este tot mai aproape.