becali si oile

Becali a muscat din nou mana care l-a hranit

Astazi, Gigi Becali a pornit un atac dur la adresa lui Burleanu si a oamenilor sai din FRF. I-a facut prosti, i-a facut sclavi si a amenintat ca ii da jos si ca o sa conduca el federatia, incheiand tot discursul cu o trimitere „pe camp, la balamuc”. Iar cei jigniti au fost surprinsi!

Atacul a avut loc la Sport.ro. Becali s-a suparat pentru ca Burleanu a impus o lege care spune ca un candidat la sefia FRF trebuie sa aiba activitate in ultimii doi ani din cinci. Aceasta lege ii impiedica pe anumiti fosti fotbalisti romani sa candideze, Din acest motiv, fostul puscarias a pornit un jihad al jignirilor.

„Este cea mai periculoasă chestie din fotbalul românesc. Este tiranie ce face Burleanu. Cum îți permiți să faci această obrăznicie? Du-te la balamuc. Gata cu tirania și dictatura, gata cu Stalin. Vrei să ne stăpânești tu pe noi? Am eu ac de cojocul tău, copile.

Lumea a votat așa ceva. Vă dați seama cât de înapoiați sunt oamenii care au votat? Cât de proști și inculți sunt. Burleanu, ești nebun? Cine te crezi? Tu aveai activitate înainte să fii președinte? Cum să faci așa ceva? Unde te crezi? Ești pe câmp? Ia animalele și faceți o Federație separată, cu proștii!

Am eu act de cojocul lui Burleanu. Face abuzuri. Folosește majoritatea împotriva minorității.

El spune că votează majoritatea pentru că are prostimea de partea lui. Dar noi, minoritatea, avem grijă de tot. Mergem în instanță și putem să nu mai dăm jucători la națională. Burleanu face abuz de majoritate. Face dictatura majorității. Toți care votează sunt dobitoci și proști. Sun prea proști. Și sclavi. Să mă ierte că le zic așa. Poate doar așa să îi deștept pe cei care votează. Dacă nu votează ce trebuie, îi fac sclavi toată viața lor.”, a spus Becali.

Discursul fostului puscarias are zero logica. Mai mult, este unul care apartine unui tiran. Becali vrea sa conduca el. Nu-l intereseaza de ceilalti, nu da doi bani pe nevoile sau parerile lor. Toti sunt prosti, doar el e destept. Ei sunt incapabili, iar el e un zeu.

Din cauza imaginii proaste a federatiei, poate ca multi ii vor da dreptate lui Becali. Da, cei de acolo sunt prosti si sclavi. Dar stici care e problema? Ei sunt prostii si sclavii lui Becali.

In caz ca ati uitat, vorbim acum despre aceeasi federatie care s-a dat peste cap pentru a apara FC Fcsb-ul fostului puscarias. In ultimii ani, FRF a mintit la UEFA pentru FC Fcsb, a refuzat sa tina cont de decizii judecatoresti si s-a luat la bataie cu Talpan si cu Steaua. Tot doar pentru a-i face pe plac celui care a dat acum cu ea de toti peretii.

Federatia a bagat multi bani in buzunarele lui Becali. Foarte multi. Nu numai ca acesti oameni ascund faptul ca FC Fcsb a fost afiliata ilegal, luand fara niciun drept locul Stelei in prima liga, dar au incalcat chiar propriile lor regulamente pentru a evita excluderea din campionat a echipei din Mogosoaia.

ROAF al FRF spune foarte clar ca o echipa nu-si poate schimba numele in plin campionat. Totul este atat de clar incat si un idiot ar intelege acest regulament, care nu contine absolut nicio exceptie in caz de forta majora. Lipsa acestei exceptii inseamna ca FRF nu avea voie sa permita schimbarea de nume. Acea schimbare a fost complet ilegala. Iar cei de la conducerea FRF au comis acest abuz doar pentru a-l apara pe Becali.

„Domnul Becali are o scară a valorilor specială şi nu vreau să mă cobor la acel nivel, nici să intrăm în polemică. Totuşi, când am fost sclavi? Când s-au adoptat cererile FRF sau când am fost de acord cu schimbarea denumirii din Steaua în FCSB în plin campionat?!”, a spus Aurel Brașoveanu, reprezentantul cluburilor din Liga 2, pentru GSP.

Da, domnule Brasoveanu. Atunci ati dat dovada ca sunteti doar niste sclavi. Nu sunteti barbati, nu sunteti lideri, nu sunteti manageri sau sefi. Sunteti doar sclavii lui Becali. Si, pentru ca sunteti sclavii fostului puscarias, acesta isi permite sa faca ce vrea cu voi. De asta v-a injurat si de asta isi bate joc de voi.

Daca ati fi fost barbati, v-ati fi respectat regulamentul. Ati fi dat FC Fcsb-ul afara din campionat si nu v-ati mai fi uitat inapoi. Daca ati fi facut asta, Becali nu mai stergea cu voi pe jos acum. Dar voi ati ales sa indoiti genunchiul in fata stapanului. Asa ca nu va plangeti acum, ca va pune sa-i lingeti talpile.

Becali este creatia presei si a celorlalti jegosi din fotbalul romanesc. Ei l-au nascut, ei l-au hranit si l-au crescut. Acum culeg „roadele”. Si se pare ca nu le place gustul deloc. Cum ar zice si presedintele tarii noastre, „GHINION”.

Becali trebuia exclus de ani buni din fotbalul romanesc. De fapt, nici nu trebuia primit.

 

Photo credit: Ne-a Gigi