amical steaua romania u17

Amical: Steaua Bucuresti – Romania U17, 2-0(1-0)

Steaua Bucuresti a inregistrat un nou succes astazi, reusind sa treaca cu scorul de 2-0 de nationala U17 a Romaniei, in al doilea amical al verii. Meciul a avut loc la Cheile Gradistei, iar golurile steliste au fost marcate de atacantul de 19 ani, Catalin Mirea, si de catre mijlocasul ofensiv de 18 ani, Gabriel Peptanus.

Rezultatul ne bucura, dat fiind faptul ca Steaua a castigat si al doilea amical fara sa primeasca gol. In primul meci, cu Comprest Bucuresti, echipa noastra s-a impus cu scorul de 3-0. Puteti citi aici cronica acestui meci.

Cu un golaveraj de 5 la 0, din 2 meciuri, baietii antrenati de Ion Ion arata ca au mare potential si ca sunt capabili sa termine acest sezon al ligii a patra pe primul loc. Este important sa tinem cont si de faptul ca aceasta echipa este una inca neinchegata, cu jucatori care de abia acum ajung sa se cunoasca si sa construiasca relatii de joc.



Pentru inaltul atacant, Catalin Mirea, acesta este al doilea gol marcat in tricoul Stelei, in tot atatea meciuri. E foarte bine ca echipa noastra marcheaza mult si e si mai bine ca are un om de gol. Intr-un interviu dat in aceasta luna, antrenorul Ion Ion a si vorbit despre acest aspect, spunand ca isi doreste sa gaseasca sau sa aduca la echipa un om care sa marcheze constant. Pana acum, Catalin Mirea a aratat ca el poate fi acest om. Sa speram ca golurile lui nu se vor opri aici si ca va continua la fel si in liga a patra.

Rezultatul de azi e cu atat mai imbucurator cu cat echipa noastra a intalnit crema fotbalului romanesc la nivel de U17. Cu o medie de varsta a primului 11 undeva intre 19 si 20 de ani, nici Steaua nu poate spune ca a folosit o echipa de seniori, asa ca intre cele doua echipe cu siguranta nu a fost foarte mare diferenta in ceea ce priveste experienta de joc. Faptul ca „militarii” s-au impus cu scorul de 2-0 arata ca Lacatus si-a facut treaba serios in aceste luni si ca nu a facut transferuri la nimereala.

Catalin Mirea a marcat in minutul 39. Golul lui Peptanus a venit imediat dupa pauza. In meciul amical contra Romaniei U17, Steaua a folosit urmatorul prim 11:

Iancu – Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore – Gheorghiță, Cadolar Curt, Vâlcea – Chivu, Mirea, Pătrănoiu

Dupa pauza, Ion Ion i-a trimis in teren si pe ceilalti jucatori. Conform csasteaua.ro, Razvan prodan(intindere musculara) si Predescu(racit) nu au putut fi folositi din motive medicale.

Peluza Sud a fost din nou la inaltime

La acest amical de la Cheile Gradistei au asistat si cateva zeci de suporteri stelisti din Peluza Sud, care au facut deplasarea de la Bucuresti. Pe marginea terenului, acestia au afisat bannere, au aprins torte, au cantat si au facut din nou o atmosfera cum rar mai vezi pe stadioanele din Romania. Felicitari acestor baieti fantastici care au aratat din nou unde e Steaua Bucuresti.


Photo credit: Asociatia Stelistilor 1947