steaua bucuresti metaloglobus II, 4-0

Steaua Bucuresti – Metaloglobus II, 4-0 (2-0)

In ultimul meci jucat acasa in acest tur de campionat, Steaua Bucuresti a trecut fara probleme astazi, de echipa Metaloglobus II. Stelistii s-au impus cu scorul final de 4-0.

Steaua a inceput meciul cu urmatorul prim 11:

22. Horia Iancu (Cpt.) – 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore – 21. Gheorghiță Constantinescu(6. Mihai Lolescu, ’89), 16. Adrian Vîlcea(15. Mihai Olaru, ’79), 8. Cadolar Curt, 26 Răzvan Zeciu(7. Andrei Pătrănoiu, ’85), 10. Andrei Predescu – 9. Cătălin Mirea

Steaua a apasat pe acceleratie inca din primul minut, asa cum ne-a obisnuit deja. Zeciu ar fi putut sa deschida scorul inca din minutul 2, insa sutul trimis de el a mers peste poarta. Au urmat si alte ocazii, destul de mari, Steaua reusind in cele din urma sa deschida scorul. In minutul 11, Predescu, care a implinit chiar astazi varsta de 22 de ani, a luat o minge pe partea stanga, a driblat in careu, a lobat minge peste toata apararea celor de la Metaloglobus II, iar Catalin Mirea a deviat-o cu capul in poarta, fara mari probleme.



Intors ca titular, „bombardierul” Mirea a fost omul primei reprize. Acesta a stabilit scorul la pauza, marcand al doilea sau gol din acest meci, in minutul 43. Faza a fost asemanatoare cu cea de la primul gol. Predescu a intrat cu mingea la picior pe stanga, a centrat, iar Mirea a pus latul si a trimis-o in poarta.

Steaua Bucuresti – Metaloglobus II a fost 2-0 la pauza, spre fericirea celor 1000 de suporteri stelisti care au infruntat frigul si ploaia si care au cantat aproape tot meciul. Meciul a fost transmis si la televizor, de Telekom Sport, dar si pe Facebook. Conform informatiilor luate de pe pagina televiziunii de sport, peste 17 mii de oameni au urmarit meciul transmis live pe reteaua de socializare.

Repriza secunda a inceput tot cu Steaua in atac, iar Mirea putea sa faca 3-0 in minutul 50. Scorul a ramas insa neschimbat. Oaspetii au dat dovada de curaj in repriza secunda, iesind la atac si chiar reusind sa-i preseze pe stelisti in propria jumatate pentru cateva minute. Dar tot Steaua a marcat al treilea gol al meciului.



Pornit in viteza pe partea dreapta, „vitezistul” Claudiu Zamfirescu a trimis o centrare din apropierea liniei de fund, iar mingea s-a dus pana in careu, unde Mirea a fost din nou prezent. Atacantul stelist s-a plasat perfect, reusind sa piarda atat adversarul care il marca si sa trimita si pe langa portarul celor de la Metaloglobus II. Un nou gol simplu, venit in minutul 63, in urma unei faze care demonstreaza ca fotbalul simplu e intotdeauna cel mai frumos.

Steaua a mai marcat un gol in minutul 72, prin Curt, dupa o pasa primita de la Mirea, dar arbitrul l-a anulat, pe motiv de offside. In minutul 88, Predescu putea sa faca 4-0, insa mingea trimisa de el a trecut pe langa poarta, lovind un cameraman de pe margine. Insa golgeterul stelist nu putea sa nu marcheze de ziua lui. A facut-o in minutul 91, dupa o gafa a apararii celor de la Metaloglobus II. La multi ani, Andrei Predescu!

Meciul Steaua Bucuresti – Metaloglobus II s-a terminat cu scorul de 4-0 pentru ros-albastri!

Steaua Bucuresti – Metaloglobus II, 4-0

Au marcat:

Catalin Mirea, in minutele 11, 43 si 63.

Andrei Predescu, in minutul 91.