presa din romania

Presa din Romania coboara la un nou nivel al rusinii

E iarna, e pauza competitionala, sarbatorile sunt in plina desfasurare iar subiectele interesante sunt rare. In disperarea de a obtine cateva clickuri in plus, presa din Romania a coborat la un nou nivel al rusinii, unul chiar mai rusinos si mai penibil.

Acesti bloggeri idioti, pentru ca altfel nu avem cum sa le spunem, au publicat atat in GSP, cat si in ProSport injuraturile unui nimeni, injuraturi care ii aveau ca tinta pe Marius Lacatus si Gabi Balint. Cine este acest nimeni? Un nepot de-al lui Becali, un ratat care nu a realizat nimic toata viata lui si care traieste de pe urma milei fostului puscarias. Adica e si el argat la stana. Ii jigneste pe dusmanii lui Becali si primeste o alocatie din partea acestuia, ca sa poata sa traiasca.

Ca acest individ sunt multi oameni. De altfel, nu exista nicio diferenta intre el si oile pe care Becali le plateste ca sa mearga la meciurile FC Fcsbului sau dinamovistii care injura Steaua pentru a uita ca sunt dinamovisti. Daca GSP si ProSport au publicat injuraturile acestui natarau, de ce nu publica injuraturile cainilor sau oilor?! E exact acelasi lucru.


 Presa din Romania uraste Steaua

Sau poate ca nu e acelasi lucru. Daca Gica Icsulescu injura Steaua pe Facebook, nimeni nu castiga nimic. Daca cineva te plateste ca sa iti bati joc de Steaua si sa-i faci imagine buna FC Fcsbului, asta e altceva. Deja e destul de evident ca presa din Romania, in cea mai mare parte, a ales sa joace pentru Becali, in meciul dintre FC Fcsb si Steaua. Astazi, nu mai avem jurnalisti. Astazi, presa din Romania este o arma, iar jurnalistii sunt niste mercenari care pot fi angajati de cel care plateste mai mult, pentru a lupta in razboaiele lui.

Un ziarist adevarat nu ar fi publicat niciodata acele jigniri scarboase la adresa lui Lacatus si Balint, din respect pentru cei doi, din respect pentru sport si din respect pentru propria meserie. Si chiar suntem curiosi cum vor mai putea sa dea ochii cu cei doi mari stelisti, acei redactori care au decis ca jignirile unui nimeni reprezinta o stire importanta, pe care trebuie sa o afle intreaga tara. Trebuie sa urasti foarte mult Steaua, ca sa decizi sa publici niste mizerii atat de mari.

Dar avem si ceva de invatat din aceasta poveste. Daca vrei sa injuri pe cineva, ai toate sansele ca injuraturile tale sa fie facute cunoscute in intreaga tara. Trebuie doar sa alegi tinta corecta.