devotați clubului imaginea stelei mania investițiilor anularea mărcii Steaua marca Steaua

O nouă înfățișare în procesul pentru anularea mărcii Steaua

Marți, 13 noiembrie, e programată o nouă înfățișare în dosarul prin care Fotbal Club Fcsb si Gigi Becali cer ca judecătorii să anuleze marca Steaua. Aceasta va fi prima înfățișare de la Curtea de Apel.

FC Fcsb și Becali au pierdut pe Fond. Judecătorii nu au ținut cont de argumentele lor și de cererea de a anula marca Steaua, pe motiv că CSA Steaua București nu ar fi câștigat bani de pe urma ei. Însă, în ciuda minciunilor oilor, Steaua chiar a făcut bani din vânzări de bilete sau sponsorizări, totul fiind posibil datorită mărcii Steaua. Astfel, nu a surprins pe nimeni că FC Fcsb a pierdut din nou în fața lui Talpan.

De altfel, după decizia de la ICCJ, din decembrie 2014, e cât se poate de evident că acest proces, pentru anularea mărcii Steaua, e doar unul de umplutură, prin care FC Fcsb încearcă să amâne cât mai mult propria desființare. Avocații lui Becali s-au folosit de existența acestui proces pentru a obține o amânare în procesul pentru prejudiciul de 37 milioane euro.

Astfel, deși procesul acesta pare o glumă proastă, o soluționare rapidă a sa e importantă pentru Steaua. În decembrie e programată o înfățișare în procesul pentru prejudiciu, iar o nouă amânare nu e de dorit, având în vedere că acest proces există deja din 2016.

Dacă ar câștiga procesul pentru anularea mărcii Steaua, Becali ar distruge cel mai mare club din România. Însă acest lucru nu se va întâmpla. E greu de crezut că, la apel, avocații lui Becali vor veni cu argumente și dovezi pe care nu le-au folosit deja pe fond. Așadar, ne putem aștepta ca procesul pentru anularea mărcii Steaua să se termine rapid, în una sau două înfățișări.