as tricolor steaua bucurești 0-7

AS Tricolor – Steaua București, 0-7 (0-3)

Cum 1 Decembrie se apropie cu viteză, era normal ca Steaua să pună mâna pe tricolor. Și a pus. În această etapă, AS Tricolor nu a avut nicio șansă în fața steliștilor care au căutat să-și asigure rapid cele 3 puncte.

Steaua București: 22. Iancu – 5. Iordache, 4. Pădureț, 13. Nițu, 6. Caetano – 16. Vîlcea, 8. Aldea – 26. Mărgărit, 18. Badea, 17. Robu – 11. Târnăcop

Rezerve: Vlase – Jitaru, Ogica, Zamfir, Sitaru, Olaru, Constantinescu

Antrenor: Marius Lăcătuș

Fără golgeterii Răsdan, Predescu și Mirea, Steaua a pornit meciul cu AS Tricolor cu gândul doar la victorie, adică cu atitudinea potrivită. Și, dacă atitudinea a fost perfectă, rezultatul a fost și el unul perfect. Pentru că Steaua a reușit să-și asigure cele trei puncte foarte repede. Badea a deschis scorul în minutul 4, iar Robu a înlăturat orice îndoială în minutul 13, cînd a făcut 2-0.

A urmat o perioadă de liniște și încă un gol pe final de repriză. Adi Vîlcea a marcat în minutul 38. Astfel, la pauză, Steaua conducea AS Tricolor cu scorul de 3-0.

Repriza secundă a început aproape la fel ca prima, Badea și Robu marcând din nou, în minutele 52 și 58. A urmat o nouă perioadă de liniște și un nou bombardament stelist pe final de repriză. Iordache a făcut 6-0 în minutul 82, iar Robu a realizat hat-trick-ul și a stabilit scorul final, în minutul 84.

AS Tricolor – Steaua București s-a terminat cu scorul de 0-7. Steliștii s-au impus chiar și fără vedetele din atac și se pregătește acum de meciul cu surpriza sezonului, Comprest GIM, echipa de pe locul 4.