steaua chiajna 2-0

Steaua București – Concordia Chiajna 2, 2-0 (0-0)

După o pauză de o săptămână, băieții lui Oprița au revenit în Ghencea, sănătoși, după lupta cu virusul chinezesc, pentru a lupta cu un alt adversar, Concordia Chiajna 2.

Steaua București: 1. Ștefan Mușat, 20. Marian Neagu, 4. Dean Beța, 5. Sergiu Bactăr, 6. Mădălin Mihăescu, 16. Antonio Vlad, 14. Emilian Pacionel, 99. Vlad Nițu, 8. Andrei Neagoe, 13. Adrian Ilie, 31. Robert Elek.

Rezerve: Horia Iancu – Dragoș Nicolae, Adrian Vlăduț, Mihai Iordache, Andrei Popescu, Antonio Dumitrache.

Cu 4 egaluri obținute în 5 meciuri jucate până acum, Concordia Chiajna 2 a venit în Ghencea ca să nu joace fotbal. Ajutat și de faptul că steliștii au venit după două săptămâni de pauză, din cauza coronavirusului, antijocul ilfovenilor s-a dovedit a fi destul de eficient. Astfel, Steaua București, echipa cu cel mai bun atac din ligă, a avut o singură ocazie importantă în prima repriză. Aceasta a venit târziu, în minutul 40, când Antonio Vlad a trimis cu capul, la vinclu, o minge venită din corner. Din păcate, portarul Chiajnei a fost la post și a reușit să păstreze scorul neschimbat.

Astfel, deloc surprinzător, la pauză cele două echipe au intrat la cabine cu 0-0 pe tabelă.

Repriza secundă a început bine pentru Steaua. La doar un minut de la reluarea jocului, un fundaș ilfovean a comis fault în propriul careu. Pacionel a bătut penaltyul și a deschis scorul. 1-0 pentru Steaua, în minutul 47.

Din păcate, golul marcat nu a fost „medicamentul” care să îi ajute pe steliști să își revină în totalitate. Meciul a continuat la fel ca în prima repriză, greoi, plictisitor. Steaua a mai reușit să înscrie un singur gol, până la final. A înscris Dragoș Nicolae, din pasa lui Pacionel, în prelungiri, într-un moment în care Steaua a jucat în inferioritate numerică. Marian Neagu a primit roșu, în minutul 92.

Scorul final al meciului Steaua București – Concordia Chiajna 2 a fost 2-0. Clubul nostru a trecut cu bine peste această încercare, una destul de grea, date fiind problemele cu care s-a confruntat echipa, și a câștigat cele 3 puncte.

Steaua Liberă