transferuri steaua

Steaua București a realizat două noi transferuri

Clubul Steaua București a anunțat în această dimineață că a semnat contracte cu doi noi jucători. Cristian Bustea și Răzvan Andronic sunt deja în cantonament, alături de ceilalți fotbaliști ai lui Daniel Oprița.

Primul transfer din acest an este Cristian Bustea, jucător venit din Liga 1, de la UTA. Acesta poate juca fundaș dreapta, mijlocaș central sau de bandă. Pentru arădeni, fotbalistul de 27 de ani a jucat 50 de meciuri și a marcat 5 goluri. De-a lungul carierei a mai jucat și la Daco-Getica și Sportul Snagov. În palmaresul său, Bustea are două promovări în Liga 1, cu Daco-Getica, în 2017, și cu UTA, în 2020.

Cristian Bustea s-a născut la data de 22 decembrie, în 1994, la București. Are 1,75 m înălțime. Experiența sa la nivelul Ligii 2 și în ceea ce privește lupta pentru promovarea în Liga 1 va aduce cu siguranță un plus pentru Steaua București. Bustea a venit la Steaua liber de contract, după ce înțelegerea sa cu UTA a luat sfârșit la finalul anului trecut.

Al doilea transfer anunțat de Steaua este Răzvan Andronic, un fotbalist de 22 de ani care poate juca pe mai multe posturi în ofensivă. Acesta vine tot din Liga 1, la fel ca Bustea. Și tot la fel ca Bustea, vine liber de contract. Până la finalul anului trecut, Andronic a fost sub contract cu CFR Cluj, liderul Ligii 1. În Liga 1 a mai jucat pentru FC Botoșani și Academica Clinceni, marcând de trei ori în 30 de partide jucate. Andronic este de asemenea fost internațional de juniori, cu 2 prezențe pentru România U18.

Născut la Cluj-Napoca, la data de 7 ianuarie, în 2000, Andronic s-a format ca fotbalist la școala de fotbal Ardealul, una dintre cele mai apreciate școli de fotbal din țară. Fotbalistul de 1,78 m înălțime a debutat în Liga 1 pentru FC Botoșani. A marcat chiar la debut, împotriva celor de la FC Fcsb.

Alexandru Zaharia a fost reprimit în lot

Pe lângă transferurile celor 2 fotbaliști, Steaua București a anunțat și că Alexandru Zaharia a fost reprimit în lot de Daniel Oprița. Acesta a fost pus pe lista de transferuri la sfârșitul anului trecut, împreună cu Băjenaru, Morariu și Călințaru. Cei trei încă își caută echipe.

Doi noi jucători de la academie se antrenează cu echipa mare

De asemenea, Steaua a anunțat că Oprița a chemat la antrenamentele echipei mari încă doi juniori de la academia de fotbal a clubului. Este vorba despre portarul Alexandru Petreacă (2003) și mijlocașul Robert Jindiceanu (2004).

Amical cu CS Tunari – Sâmbătă, 22 ianuarie

Sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 12:00, Steaua București va juca un nou amical. Este vorba despre al doilea amical al iernii, împotriva celor de la CS Tunari, echipă de Liga 3. Steaua București a jucat deja un amical, împotriva celor de la Progresul Spartac, meci care s-a terminat cu scorul de 2-2.

Amicalul Steaua – CS Tunari va fi transmis pe Steaua TV.

FOTO: Steaua București