steaua bucurești ceahlăul piatra neamț 3-1

Steaua București – Ceahlăul Piatra Neamț

Cu Ceahlăul Piatra Neamț, Steaua București a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului. Motorul Stelei a fost din nou Chipirliu, care a bătut echipa moldoveană aproape de unul singur.

Steaua București: Frânculescu – Dav. Maftei (Andr. Cristea 90+4′), Vîrtej, Beța, Ad. Ilie – St. Drăghici, Rober Sierra (Dobrescu 90+4′), Mancuso, Raicu (Dav. Matei 54′) – Chipirliu (cpt.)(Bărbulescu 80′), Buziuc (Boiciuc 54′)
Rezerve neutilizate: I. Pop – C. Avram, Walace, Topuzov
Antrenor: Daniel Oprița

Ceahlăul Piatra Neamț: Wynney – Pedro Albino, Jalbă, Vișinar (cpt.), Tud. Oltean (Al. Anton 78′) – Al. Fărăgău (Bacalu 69′), Joao Jaquite (Copoț-Barb 78′), Onișa (M. Savu 24′), Akwasi (Forizs 78′), Neicuțescu – Cortelezzi
Rezerve neutilizate: Al. Barna – Selmani, Petkov, Larrauri
Antrenor: Cristian Pustai

Meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț a început perfect pentru Steaua București. În minutul 12, Adrian Ilie a pornit un atac pe partea stângă și i-a pasat lui Drăghici. Acesta a intrat în careu și a trimis rapid, pe jos, în fața porții. Acolo, Chipirliu a întins piciorul și a împins mingea în poartă. Steaua București – Ceahlăul Piatra Neamț, 1-0.

Steaua a controlat bine prima repriză și chiar dacă Ceahlăul a căutat egalarea și a încercat să marcheze, tot ”militarii” au fost cei care au înscris. Golul a venit în minutul 45+2. Chipirliu a pasat pe culoar pentru David Maftei. Tânărul stelist a intrat în careul Ceahlăului și a tras la colțul lung, fără șanse pentru portarul advers. Steaua București – Ceahlăul Piatra Neamț, 2-0.

Din păcate, superficialitatea s-a întors în jocul Stelei imediat după pauză. Chiar în minutul 46, Ceahlăul a marcat. Golul a fost unul ciudat, norocos. După o centrare de pe stânga, mingea l-a lovit în picior pe Neicuțescu, care mai degrabă a încercat să facă un stop decât să șuteze, și a sărit în poarta lui Frânculescu. Steaua București – Ceahlăul, 2-1.

A fost un gol care ar fi putut fi evitat, dacă defensiva stelistă ar fi fost mai atentă. Din fericire, a fost singurul gol al Ceahlăului. Până la final, cei care au reușit să marcheze din nou au fost tot steliștii.

În minutul 59, Boiciuc a recuperat o minge în jumătatea Ceahlăului și i-a pasat lui Chipirliu, în zonă centrală. Chipirliu, la rândul său, a pasat din cădere pentru David Maftei. Tânărul fundaș dreapta al Stelei a intrat cu mingea în careu și a tras din nou fără șansă pentru portar, marcând la fel ca în prima repriză. Steaua București – Ceahlăul, 3-1.

Chiar dacă au mai avut câteva ocazii pe final, cei de la Ceahlăul nu au mai marcat. Scorul final al meciului Steaua București – Ceahlăul Piatra Neamț a fost așadar 3-1. A fost o victorie bună a Stelei, una care a arătat din nou cât de important este Chipirliu pentru echipa lui Oprița.

Avancronică: Steaua București – Ceahlăul Piatra Neamț

O nouă zi de joi, un nou meci al Stelei București. Așa cum ne-a obișnuit deja, FRF și-a bătut din nou joc de Steaua. A programat meciul Steaua București – Ceahlăul Piatra Neamț pentru data de joi, 26 octombrie, de la ora 17:00.

Alt Ceahlăul Piatra Neamț

Evident, vorbim despre alt Ceahlăul Piatra Neamț, nu despre cel al faimosului ”Pinalty”. Dar asta nu mai e o noutate. Ceahlăul a început bine aceste sezon. E pe locul 8 în acest moment, peste Steaua, cu 4 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. A înscris de 13 ori în cele 10 meciuri jucate și a încasat doar 8 goluri. Că ne place sau nu să recunoaștem, Ceahlăul Piatra Neamț este într-o formă mult mai bună decât Steaua București.

Acest lucru s-a văzut chiar în ultima etapă, când Ceahlăul a făcut egal acasă cu Șelimbăr, scor 0-0. În acea partidă, a folosit următorii jucători:

Ceahlăul: Krell – Pedro Albino, Jalbă, Vișinar (cpt.), Tud. Oltean – Akwasi, Mat. Moraru (Al. Fărăgău 12′) – P. Petre (M. Savu 90′), Neicuțescu (Al. Anton 76′), Llullaku (Onișa 12′) – Cortelezzi (Selmani 90′)
Rezerve neutilizate: Al. Barna – Joao Jaquite, Copoț-Barb, Forizs
Antrenor: Cristian Pustai

Criza continuă la Steaua

Din păcate, echipa lui Oprița nu a reușit să părăsească criza care a pus stăpânire pe ea nici după cele 2 săptămâni de pauză ca urmare a meciurilor naționalei. Ne-am fi așteptat ca Oprița să se folosească de această pauză pentru a pregăti partida cu Slobozia. Rezultatul partidei a fost însă tot o înfrângere a Stelei.

Acum urmează meciul cu Ceahlăul, meci care va avea loc acasă. Steaua București trebuie să învingă. Altfel, riscă să se afunde și mai mult în a doua jumătate a clasamentului.

Echipa probabilă a Stelei cu Ceahlăul Piatra Neamț:

Frînculescu – Vîrtej, Beța, Ad. Ilie (cpt.) – Rober Sierra, Raicu – St. Drăghici, Mancuso, Dobrescu – Chunchukov, Chipirliu

Meciul Steaua București – Ceahlăul Piatra Neamț va fi transmis de Digi Sport și Prima Sport.