sefii stelei, Ion Ion, Marius Lacatus, Cristian Petrea

Sefii Stelei tac si hranesc presa de scandal

Astazi, ProSport a publicat un articol in care anunta ca Steaua intentioneaza sa cumpere o echipa de fotbal din liga a patra. In acest moment, nimeni nu stie daca acest articol este adevarat sau daca e doar o minciuna. Sefii Stelei tac si refuza sa lamureasca situatia. De altfel, tacerea lor a dat nastere multor scandaluri in ultimele luni.

Vreau sa incep prin a spune ca eu nu cred ca aceasta poveste e adevarata. Avem de-a face doar cu un articol scris pentru a atrage niste clickuri. Atat si nimic mai mult. De ce spun asta?

1. Pentru ca Lacatus si Steaua au anuntat deja ca doresc sa puna intre 50 si 60 de nume pe hartie pana la sfarsitul lunii iunie, pentru a avea un lot de 25-26 de jucatori la mijlocul lui iulie. 

2. Lacatus si Petrea neaga ca ar achizitiona o alta echipa. O fac chiar in articol.

3. Gazeta a preluat imediat articolul, citand sursa. Cei care ii cunosc, stiu ca asa ceva nu le sta in fire.

4. O astfel de stire nu ar putea fi tinuta ascunsa. Nu ar fi nevoie de „surse” pentru ca ea sa ajunga la urechile oamenilor.

Acestea sunt motivele pentru care eu cred ca articolul e o minciuna. Totusi, pot intelege de ce cei de la ProSport au ales sa il scrie.

Sefii Stelei practica izolationismul

Sefii Stelei se feresc de presa, se feresc de fani, se feresc de tot ceea ce inseamna fotbal. Comunicarea cu fanii este in totalitate inexistenta, in ciuda faptului ca proiectul reactivarii sectiei de fotbal este cea mai mare stire din ultimii ani. Dar sefii Stelei tac. Mai mult, ei par ca fotbalul nici nu-i intereseaza.

In curand vom ajunge la jumatatea anului 2017. Cu toate acestea, colonelul Petrea inca nu a trimis o notificare catre UEFA, pentru a-i informa in legatura cu procesele dintre Steaua si FC Fcsb.

Sursele noastre ne spun ca sefii Stelei au primit deja motivarea deciziei din dosarul ce privea numele. Petrea sta cu motivarea pe birou si refuza sa trimita o notificare simpla.

Si atunci e usor de inteles de ce presa face astfel de articole. E usor de inteles de ce Becali continua sa minta ca echipa sa e Steaua si e foarte usor de inteles de ce federatia, liga, mass-media si multi altii isi bat zilnic joc de echipa noastra.

Lipsa de comunicare provoaca pagube grele

Talpan a fost atacat si sanctionat pentru ca a avut curajul sa atraga atentia asupra neregulilor din interiorul clubului Steaua sau din interiorul federatiei, care federatie nici acum nu a raspuns acuzatiilor cum ca CEx-ul sau ar fi constituit ilegal. Si poate ca a gresit si Talpan, atunci cand a aruncat niste cuvinte foarte grele.

Dar macar Talpan vorbea cu oamenii. El ii informa pe suporteri in legatura cu planurile lui, le spunea despre realizarile sale, ii tinea la curent cu cele mai importante stiri din interiorul Stelei. Iar suporterii asta isi doresc.

Nu stiu de ce nu mai vorbeste Talpan. Poate i-au interzis. Poate a ales el sa nu mai vorbeasca, ci sa-si vada de cariera lui. Cert e ce aceasta decizie ne-a bagat intr-un intuneric greu de suportat.

Suporterii Stelei au nevoie de informatii despre Steaua. Ei trebuie sa stie ce se intampla cu clubul lor, iar clubul trebuie protejat de toate aceste scandaluri. Prin tacerea lor, insa, sefii Stelei isi bat joc atat de fani cat si de Steaua.

 

P.S.

Poate ca gresesc, cand le cer sefilor Stelei sa vorbeasca, in conditiile in care Ministerul Apararii Nationale nu a anuntat nici macar azi cine a castigat concursul pentru postul de comandant al clubului Steaua Bucuresti. Ganditi-va un pic la asta.