Steaua CS Progresul 2005

Steaua Bucuresti – CS Progresul 2005 Bucuresti, 15-0 (7-0) – Inca un record

Baietii lui Ion Ion au inceput si partida din etapa a treia a Ligii a IV-a exact asa cum ne-au obisnuit pana acum. Au calcat puternic pedala de acceleratie inca din primul minut, au inscris rapid, au dominat si au i-au invins pe cei de la CS Progresul 2005 fara drept de apel. Scorul final a fost 15-0 pentru „militari”.

Aliuta

Marian Aliuta se pregateste sa bata o lovitura libera.

Surpriza placuta a acestui meci a fost prezenta fostului mijlocas stelist, Marian Aliuta, dar nu in tribune, ci chiar in teren. Din pacate, Aliuta nu a jucat pentru Steaua, ci pentru CS Progresul 2005. Insa prezenta sa in teren nu a fost destul pentru a-si ajuta echipa sa castige. De altfel, Steaua a reusit sa deschida scorul rapid. Dupa 5 minute, tabela arata deja 2-0 pentru ros-albastri, iar adversarii nostri de astazi erau deja impacati cu gandul ca nu vor obtine puncte nici in aceasta etapa.

Golgheterul Predescu a deschis scorul, in minutul 3. L-a urmat Mirea, in minutul 5. Dupa cele sase goluri marcate in meciul de cupa, de marti, atacantului nostru i-a revenit pofta de a inscrie. Astfel, in minutul 16, Mirea a inscris din nou. Era 3 – 0 pentru Steaua si meciul era deja incheiat.

Insa golurile nu s-au oprit aici. Steaua a facut 4-0 in minutul 29, prin Constantinescu, iar Predescu a urcat numarul la 5, dupa numai un minut. Vilcea a inscris al saselea gol al Stelei in minutul 34, transformand o lovitura libera din afara careului, iar Mirea a facut 7-0 in minutul 36. Acesta a fost si scorul la pauza.

In a doua repriza, Mirea a reusit sa-si treaca in cont al patrulea gol al meciului, in minutul 51. 8-0 pentru Steaua. Curt a facut 9-0 dupa doar 2 minute, iar, dupa alte 3 minute, Vilcea a inscris al zecelea gol al meciului.



Alin Predescu nu a uitat ca e golgheterul echipei si a realizat „hat-trick”-ul in minutul 63.  11-0 este un scor care i-ar multumi chiar si pe cei mai exigenti fani. Dar nu a fost destul si pentru cei peste 2000 de stelisti prezenti in Ghencea. Impinsi de la spate de miile de voci care declarau tare ca „Steaua inseamna CSA”, elevii lui Ion Ion au facut si 12-0 si apoi 13-0. Marcator a fost Patranoiu, in minutele 80 si 82.

Scorul final al meciului a fost 15-0, intr-un meci in care adversarii au intrat la rupere iar baietii nostri au mai si ratat un penalty in prelungiri. Ultimele doua goluri ale Stelei au fost marcate de Junior Macris, in minutul 87, si Sitaru in minutul 90, conform AS47.

Steaua Bucuresti: 22. Iancu (cpt.) – 2. Butoi, 20. Sitaru, 4. Paduret. 3. Grigore – 25. Zamfirescu, 8. Curt, 21. Constantinescu, 16. Vilcea, 10. Predescu – 9. Mirea

Rezerve: 1. Chis – 5. Radu, 6. Lolescu, 7. Patranoiu, 11. Macris, 19. Turbatu, 23. Chirila

Antrenor: Ion Ion

Un nou record

A fost o saptamana excelenta pentru Steaua, echipa noastra reusind sa doboare nu unul ci doua recorduri. Daca scorul de 28-0, cu care Steaua a invins Benfica Noua Generatie, reprezinta cea mai mare victorie si cele mai multe goluri marcate intr-un meci, cu CS Progresul 2005, „militarii”  au inregistrat cea mai mare victorie in campionat. Pana acum, recordul era de 11-0. Acesta a fost stabilit in 1988, intr-un meci cu Corvinul Hunedoara.