Victoria Bucuresti Steaua Bucuresti 0-11

Victoria Bucuresti – Steaua Bucuresti, 0-11 (0-9)

Suparati pe faptul ca excluderea Sportului Studentesc din Liga a IV-a le-a anulat victoria obtinuta in etapa a doua si a trimis Academia Rapid pe primul loc, stelistii lui Ion Ion s-au razbunat pe Victoria Bucuresti, adversarul intalnit in aceasta saptamana. Scorul final a fost 11-0 pentru Steaua, baietii nostri inscriind noua din aceste goluri chiar in prima repriza.

Ion Ion a trimis pe teren aproape acelasi unsprezece cu care ne-a obisnuit pana acum. Singurul inlocuit a fost capitanul echipei, portarul Horia Iancu. Acesta i-a lasat locul in poarta salajeanului Claudiu Chis.

1. Chiș – 2. Butoi, 4. Pădureț, 20. Sitaru, 3. Andrei Grigore – 16. Vilcea, 25. Zamfirescu, 8. Curt, 21. Constantinescu, 10. Predescu – 9. Mirea

Steaua a inceput meciul cu piciorul apasat puternic pe pedala de acceleratie. Predescu, golgheterul echipei, a deschis rapid scorul, in minutul 13. Si, pentru a-i linisti pe cei aproape 1000 de suporteri prezenti la meci, decarul stelist a facut dubla dupa doar 4 minute, in minutul 17. Au fost primele doua goluri marcate de Predescu in acest meci, dintr-un total de sase. Toate au fost marcate in prima repriza, ultimele patru in minutele 25, 40, 43 si 44.



Insa Predescu nu a fost singurul stelist care a inscris in prima repriza. Curt, in minutul 22, si Mirea, minutele 29 si 45, si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor. La pauza, Steaua conducea Victoria Bucuresti cu un fantastic 9 la 0.

Probabil din cauza oboselii provocate de numarul mare de meciuri jucate intr-o perioada destul de scurta de timp (sapte meciuri in 28 de zile), baietii lui Ion Ion au lasat-o mai moale in repriza secunda. Au mai inscris doar doua goluri, ambele din gheata lui Ghita Constantinescu, in minutele 73 si 85. Asadar, meciul Victoria Bucuresti – Steaua Bucuresti, s-a terminat cu scorul de 0-11, stelistii demonstrand din nou ca sunt numarul 1 in aceasta liga.

Suporterii din nou langa echipa

Steaua a fost sustinuta in aceasta deplasare de aproximativ 1000 de suporteri. Insa asta nu mai este deja o noutate. In schimb, a aparut un nou trend: jucatorii adversarelor noastre isi declara iubirea pentru Steaua la finalul meciului.

Asa s-a intamplat in meciul cu Termo, dar si in meciul cu Victoria Bucuresti. La sfarsitul partidei, Marius Stoica, mijlocasul stanga al Victoriei, s-a dus la galeria noastra si si-a dat tricoul jos. Sub echipament purta un alt tricou, pe care scria simplu: I LOVE STEAUA.

Nici nu ai cum sa nu iubesti Steaua!