victoria bucuresti steaua bucuresti

Avancronica: Victoria Bucuresti – Steaua Bucuresti

Unicul Derby a trecut, e deja istorie. Pentru Steaua urmeaza acum etapa cu numarul 6, etapa in care va intalni Victoria Bucuresti, in deplasare.

Sa ne cunoastem adversarul: C.S. Victoria Bucuresti

C. S. Victoria Bucuresti este un club infiintat in 2009, care nu are nicio legatura cu fosta echipa a militiei, echipa care a si fost desfiintata imediat dupa Revolutia din ’89. Victoria din zilele noastre pare a avea o mentalitate mult mai sanatoasa si un scop mult mai nobil. Clubul bucurestean sustine ca isi doreste sa promoveze „educatia prin sport” si ca vrea sa le ofere „copiilor pasionati de fotbal un mediu de antrenament si o dezvoltare profesionala adecvata.”

La fel ca multe alte echipe din ligile inferioare, si Victoria Bucuresti se bazeaza foarte mult pe tineri promovati din propria scoala de fotbal, unde „programul de antrenamente include atat notiuni teoretice, dar mai ales o pregatire practica excelenta.” Insa, spre deosebire de alte echipe, clubul Victoria participa cu doua echipe de seniori in campionatele de Liga a IV-a si Liga a V-a, din Bucuresti.

In acest moment, Victoria ocupa locul 14 in clasament, din 15 echipe, cate au mai ramas dupa excluderea Sportului Studentesc. Echipa din Regie nu s-a putut prezenta la doua meciuri din primele 5 etape. A fost exclusa iar rezultatele i-au fost anultate. Din pacate, ca urmare a acestei decizii, Steaua a coborat pe locul 2 in clasament, pierzand cele 3 puncte castigate in meciul cu „studentii”.

Victoria a pierdut toate cele cinci meciuri de pana acum, primind in total 14 goluri, fara sa marcheze vreunul.

Echipa probabila a Stelei

Ca si pana acum, Ion Ion va trimite impotriva Victoriei acelasi prim 11 cu care a inceput fiecare meci din acest sezon.

22. Iancu (cpt.) – 2. Butoi, 4. Paduret, 20. Sitaru, 3. Grigore – 8.Curt, 16.Vilcea, 21.Constantinescu – 10. Predescu, 9. Mirea, 25. Zamfirescu

Razvan Prodan este singurul jucator indisponibil in acest moment.

Meciul Victoria Bucuresti – Steaua Bucuresti va avea loc vineri, 29 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul Coresi. Adresa stadionului este strada Baiculesti, numarul 29.

Forza Steaua!