batfoi ontel

Steaua a semnat cu Batfoi! Negociaza cu alti trei fotbalisti

Jucatorii Stelei s-au intors astazi din vacanta, pentru primul antrenament oficial din acest an. Insa, la renunirea echipei, nu s-au prezentat doar fotbalistii cu care Steaua a pornit acest sezon, ci si un nou venit. E vorba despre atacantul Marius Batfoi, care a semnat azi cu echipa noastra.

Batfoi este exact tipul de jucator de care are nevoie Steaua in acest moment. E un jucator tanar (va implini 28 de ani in mai), dar cu experienta, si cu siguranta va face diferenta in retur.

Un fotbalist inalt (1,86 m) si rapid, Batfoi poate juca atat atacant cat si extrema. Acesta a invatat fotbal chiar la Steaua, club la care s-a inscris la varsta de 6 ani. Din pacate, a trecut ulterior la AFC si FC Fcsb. Stelistii il cunosc pe atacant de pe vremea cand juca pentru echipa secunda a FC Fcsb-ului, in Liga a II-a. De-a lungul carierei, Biatfoi a trecut pe la mai multe echipe, printre care Dunarea Giurgiu, Unirea Urziceni, Snagov, Otopeni, Clinceni, Balotesti si ASA Tg. Mures.

Noul atacant al Stelei a semnat din postura de fotbalist liber de contract, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Chindia Targoviste.

”Am venit aici pentru că e un proiect interesant, am venit pentru că sunt suporterii alături de echipă, alături de adevărata Steaua. Aveam oferte de la liga a doua, dar între ce e acum la Steaua şi ce e în liga a doua nu mi se pare o diferenţă prea mare. Eu am copilărit în Ghencea, de la şase ani am jucat acolo. Rămân la Steaua toată cariera”, a spus Batfoi pentru ProSport, care a anuntat oficial transferul atacantului.

Zvonuri: Steaua negociaza cu Cristian Ontel si cu doi fotbalisti sarbi

Marius Batfoi e primul transfer realizat de Steaua in acest an, insa cu siguranta nu va fi si ultimul. Se zvoneste ca echipa noastra mai negociaza in aceste momente cu alti trei fotbalisti. Unul dintre ei e Cristian Ontel, jucator care a trecut si el pe la FC Fcsb, la fel ca Batfoi.

Ontel va implini 20 de ani pe data de 5 aprilie. Poate juca pe posturile de mijlocas stanga, mijlocas central si chiar si atacant. E un stangaci inalt (1,86 m) dar si rapid. Acesta a debutat in fotbalul mare la FC Fcsb, facand parte din aceeasi generatie cu Junior Macris. Cei care il cunosc, spun despre Ontel ca e un tanar cuminte si muncitor.

De asemenea, se zvoneste ca Steaua ar fi in discutii si cu doi fotbalisti sarbi. Din pacate, detaliile lipsesc. Fiind vorba de fotbalisti straini, putem sa presupunem ca cei doi sunt tot tineri, poate juniori. Vom reveni cu alte detalii pe masura ce vom afla mai multe despre aceasta stire.