progresul spartac amicalele stelei steaua bragadiru amical stelistii

Show cu Vointa Maia si doi fotbalisti noi in probe

In amicalul de azi, cu Vointa Maia, Steaua Bucuresti a facut din nou spectacol. In fata propriilor suporteri, elevii lui Ion Ion au pornit meciul in forta, reusind sa se impuna cu scorul final de 8-0.

Steaua in prima repriza: Iancu – Sitaru, Turbatu, Vîlcea, Lolescu, Curt, M. Olaru, Peptănuş, Rasdan, Bâtfoi şi Mirea

Steaua in a doua repriza: Chiş – Zamfirescu, Grigore, Prodan, Zeciu, Constantinescu, Radu, Curt, Bogdan, Pătrănoiu şi Predescu



Inaltul Mirea a aratat din nou ca ii plac meciurile amicale. S-a distrat in amicalele din vara, inscriind multe goluri, a inscris doua goluri saptamana trecuta, iar azi si-a trecut numele pe lista marcatorilor de patru ori. Catalin Mirea a marcat toate golurile in prima repriza. Tot in primele 45 de minute au mai marcat si Batfoi, la al doilea gol pentru Steaua, in doua meciuri, si Sitaru. In repriza secunda, au mai marcat si Predescu si Curt. De asemenea, decarul nostru, Predescu, a ratat un penalty.

In ciuda scorului imbucurator, testul de azi a venit si cu o veste mai putin placuta. Florin Rasdan, noul nostru mijlocas, s-a accidentat in prima repriza. Inca nu stim cat de grava e accidentarea sa.

Dupa amicalul cu Vointa Maia, strelistii lui Ion Ion se vor pregati pentru al doilea cantonament al acestei pauze. De maine, acestia se vor deplasa catre Cheile Gradistei, unde vor continua pregatirile, timp de inca doua saptamani.

Noi transferuri?

Steaua Bucuresti a fost foarte tacuta in aceasta iarna, in ceea ce priveste transferurile. Desi a facut deplasarea cu echipa la Forban, inca nu stim daca senegalezul Camara va fi retinut sau nu. Cel mai probabil, acesta nu va incepe returul in tricoul ros-albastru.

Se pare insa ca transferurile nu s-au oprit inca. Conform ProSport, in acest moment, Steaua mai testeaza doi fotbalisti. B0gdan Cuibari, fotbalist de 19 ani, fost junior la West Ham United, a fost testat in amicalul cu Vointa Maia, in a doua repriza. Cel de-al doilea fotbalist care negociaza cu Steaua in aceste zile este Marian Neagu. Acesta este un mijlocas dreapta de 26 de ani, cu jocuri la Concordia Chiajna, FC Balotesti. Karmiotissa (Cipru), Academica Clinceni si ACS Berceni.

Vom afla in saptamanile urmatoare daca cei doi vor continua alaturi de Steaua sau nu. In cantonamentul de la Cheile Gradistei, baietii lui Ion Ion vor juca inca cinci meciuri amicale.