ana bogdan

Cand iti canta imnul, duci mana la inima si plangi

In ziua de astazi, putini sportivi stiu cu adevarat ce inseamna sa iti reprezinti tara si sa iti cante imnul. Cei mai multi nu vor afla niciodata. Unora nici macar nu le pasa. Din acest motiv, acel moment in care intalnesti un sportiv pentru care patria si imnul chiar inseamna ceva, este chiar unul special. Un astfel de moment ne-a oferit astazi Ana Bogdan, stelista noastra, care face parte din echipa de Fed Cup a Romaniei, pentru partida cu Canada.

Ana Bogdan este in acest moment locul 86 mondial. Frumoasa stelista a avut un an 2018 foarte bun pana acum si a fost convocata in echipa de Fed Cup pentru a o inlocui pe Simona Halep, accidentata.

„Pentru mine este o onoare să reprezint România şi să fiu prezentă la Cluj-Napoca în acest weekend. Am fost foarte emoţionată şi foarte bucuroasă când am fost anunţată. Pentru că aşteptam de mult timp să fac parte din echipa de Fed Cup, să fiu alături de fete şi să lupt pentru ţara noastră”, a declarat stelista Ana Bogdan, dupa primirea convocarii.



Astazi, la Cluj-Napoca, stelista noastra a dovedit ca vorbele sale nu au fost deloc goale. In momentul in care a fost intonat imnul national al Romaniei, Ana Bogdan a dus imediat mana la inima. A fost singura sportiva din Sala Polivalenta care a facut acest gest. Chiar mai mult de atat, momentul emotionant a impresionat-o pe tanara sportiva pana la lacrimi.

ana bogdanIn ziua de azi, cand federatiile sportive nu sunt altceva decat niste companii private, fara legatura cu statele in care isi desfasoara activitatea, multi sportivi trateaza cu superficialitate oportunitatea de a-si reprezenta tara. Ne bucuram ca Ana Bogdan nu e un astfel de om.

Jucatoarea de tenis de 25 de ani a semnat cu Steaua anul trecut. Ea va reprezenta clubul nostru pana in 2020, obiectivul sau fiind participarea la Jocurile Olimpice din acel an. Ca stelisti, suntem mandri si fericiti ca o sportiva atat de talentata, valoroasa, frumoasa si sufletista joaca tenis in culorile rosu si albastru.

Ana Bogdan va reprezenta Romania maine, la dublu, alaturi de Raluca Olarul. Cele doua vor intalni cuplul format din Katherine Sebov si Gabriela Dabrowski.

Iti tinem pumnii, Ana! 

Forza Steaua!