stadionul steaua

Incepe demolarea stadionului Steaua

O veste trista si una buna pentru suporterii stelisti. In urmatoarele 3 luni, stadionul Steaua, cel mai important stadion al tarii, va fi demolat. Compania Nationala de Investitii a facut azi anuntul. In locul vechiului stadion, va fi construit unul nou, de 30.500 locuri. Constructia acestuia va dura 25 de luni.

In comunicat, CNI a anuntat si ca a semnat protoclul de predare-primire cu MApN de abia in data de 13 iunie, adica saptamana trecuta. Acest lucru ne demonstreaza odata si pentru totdeauna ca sefii Stelei ne-au mintit, atunci cand ne-au zis ca echipa de fotbal nu putea juca meciuri pe stadionul Steaua. Ne-au mintit si cand au zis ca nu se poate face un meci de retragere pentru Templu. Ne-au mintit cu multe. Iar noi i-am crezut, nu am luat atitudine si azi suntem obligati sa vedem cum Templul e distrus, fara ca noi sa putem macar sa ne luam ramas bun.

De demolarea stadionului Steaua se vor ocupa doua firme, asociate, Constructii Erbasu SA si BS Recycling SRL. Procesul va dura 3 luni, iar valoarea contractului e de 6.504.233,28 lei cu TVA. Acesta va incepe saptamana viitoare.

Noul stadion Steaua va avea o capacitate totala de 30.500 locuri, cu o suprafata desfasurata de 70.000 mp, 4 vestiare, spatii de cazare cu 24 de camere, un muzeu de 1.070 mp, 980 mp de spatii comerciale si restaurant pitch-view / bar sky view. Constructia sa va dura 25 de luni. Valoarea totala a investitie e de 301,77 de milioane de lei, platiti de la bugetul de stat.