devotați clubului imaginea stelei mania investițiilor anularea mărcii Steaua marca Steaua

Parcarea ca parcarea, dar imaginea Stelei?!

La finalul lui 2018, noul comandant al Stelei, colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu, a dat un interviu în care a vorbit pe larg despre perioada sa la Steaua. Din păcate, discuția nu a ajuns și la imaginea Stelei.

Nimeni nu prea vrea să vorbească despre imaginea clubului nostru, imagine care a avut mult de suferit la sfârșitul anului trecut, după ce presa străină i-a pus în cârcă declarațiile misogine ale lui Gigi Becali. Și de ce să vorbească?! Imaginea Stelei a devenit jucăria tuturor celor interesați. Dacă azi vrei să o folosești, poți să o faci. Nimeni nu va protesta. (În afară de suporteri.)

Vorbim despre parcări, când imaginea Stelei e târâtă prin mocirlă

În interviu, domnul Mocanu a fost întrebat despre realizările sale de până acum. Fără să ezite, acesta a vorbit despre parcări.

”Am trecut la realizarea unor lucrări de maximă importanţă, să zic, pentru un club ca Steaua, de exemplu să realizăm o parcare decentă care să ne permită să putem să primim diverse personalităţi din lumea sportivă, diverşi oameni care vin să ne ajute în activitatea noastră, oameni care vin cu inimă bună şi credinţă lângă Steaua, care vin să sponsorizeze anumite activităţi, care se simt legaţi prin familie, prin tradiţie de clubul Steaua.” – Bixi-Pompiliu Mocanu

Așadar, parcările sunt de fapt de maximă importanță pentru Steaua. E mai puțin relevant că suferim la aproape toate sporturile, că nu ne mai îndeplinim obiective sau că niște hoți își bat joc de clubul nostru. Conform domnului Mocanu, o parcare nouă e mai importantă ca imaginea Stelei, deoarece o parcare nouă îți aduce sponsori.

Trăim probabil într-o lume paralelă. Pentru că doar într-o lume paralelă un potențial sponsor este mai interesat de cum arată parcarea unui club sportiv decât de cum e văzut acel club sportiv în lume. Iar, din păcate, clubul Steaua nu este văzut drept Steaua. Și atunci de ce ar vrea cineva să sponsorizeze acest club?!

Știm din cauza cui a ajuns clubul nostru să fie numit ”CSA”, în loc de Steaua. Știm și de ce se întâmplă acest lucru, și ce putem face ca să îl oprim. Însă domnul Mocanu nu vrea să ia măsuri, preferând să investească în parcări.

Protejarea imaginii Stelei nu e nici pe lista de activități viitoare

Mai trist e că imaginea Stelei nu și-a găsit loc nici pe lista de activități viitoare. Domnul Mocanu s-a ocupat de parcări, de sala de mese, de baza de la Forban, chiar și de transferuri. În viitor se va ocupa doar de infrastructură. O tribună nouă, niște turnicheți, dar nu și de imaginea Stelei. De ce?

Răspunsul e simplu. Imaginea Stelei poate fi protejată doar aplicând legea și oprindu-i pe hoții pe care presa îi ridică în slăvi în fiecare zi. De 4 ani, nimeni nu a vrut și nu vrea să pună în aplicare decizia ICCJ. Suntem forțați să vedem cum niște odioși se joacă zilnic cu clubul nostru, pe motiv că ”nu-mi poate interzice nimeni să-i spun Steaua”.

Ba da, judecătorii pot interzice acest lucru. Dar e nevoie ca partea vătămată, adică Steaua, să ia măsuri. Altfel, dacă nimeni nu se plânge, înseamnă că nu se întâmplă nimic rău, nu?

Pe viitor, clubul nostru va avea cele mai frumoase parcări. Va avea turnicheți de ultimă generație și tribune noi și confortabile. Că nu vor fi mașini în parcare, că turnicheții vor sta nefolosiți sau ca tribunele vor fi mereu goale, asta nu va mai conta.

Ca un soldat adevărat, domnul Mocanu caută să-și doteze armata cu echipamente de ultimă generație. Însă, în același timp, ignoră războiul pe care armata sa îl poartă cu cei care vor să o distrugă. Fiți sinceri! Credeți că asta e o strategie câștigătoare?