Am invins din nou! Becali a schimbat numele societatii sale

Asa cum v-am mai spus si pana acum, decizia in ceea ce priveste numele „Steaua Bucuresti” este definitiva si executorie. Becali a mintit, a lungit cat mai mult aplicarea sa, dar nu a putut sa o ignore. Astazi, acesta a schimbat in sfarsit numele societatii sale, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, la Registrul Comertului. Echipa lui se va numi doar FCSB de acum inainte, dar vom vedea daca va putea sa foloseasca acest nume sau nu.

Minciunile mor repede in Romania anului 2017

Au trecut vremurile in care noi, romanii, puteam fi mintiti de orice hot cu bani multi si cu pile in presa. In ziua de azi, internetul ne ofera acces la foarte multe informatii, de toate felurile. Drept urmare, azi mai pot fi manipulati doar cei care se lasa manipulati. Cei care cauta adevarul, il pot gasi fara mari greutati.

Asa am facut noi. Ne-am informat, am citit legi, regulamente, am cautat documente. Asa am stiut ca echipa lui Becali nu e Steaua. Asa am stiut ca va pierde marca, ca va pierde numele. Aceste lucruri nu mai sunt surprinzatoare. Iar cei care inca intentioneaza sa manipuleze ar trebui sa se trezeasca si sa isi dea seama ca nu mai e chiar asa de usor ca inainte.

Becali ne-a mintit ca el detine marca Steaua. Justitia a demonstrat ca nu o detine.

Becali ne-a mintit ca el detine numele „Steaua Bucuresti”. Justitia a demonstrat ca nu o detine.

Becali ne-a mintit ca decizia nu e definitiva. Ba este.

Becali inca ne minte ca detine palmaresul Stelei. Dupa toate aceste minciuni, chiar il mai crede cineva?!

Gazeta e in doliu

Cel mai mizerabil ziar de sport din Romania a urlat ca din gura de sarpe in momentul in care stapanul lor, Becali, a anuntat ca a schimbat numele echipei. Insa nu pare dispus sa opreasca robinetul de minciuni.

Pe prima lor pagina, acesti nenorociti urla ca „Steaua nu mai exista”. Merg chiar mai departe si pun tot felul de titluri ca „Prima declaratie a lui Piturca dupa dispariatia oficiala a Stelei”.

gazeta sporturilor

Pacat ca nu avem un CNA si pentru presa scrisa. Pacat ca nu le putem da un „report” acestor „fake news”- uri cu care GSP-ul vrea sa pupe fundul stapanului lor.

Pentru acesti hoti, „Steaua nu mai exista”. Nu mai conteaza faptul ca clubul Steaua Bucuresti este foarte bine, ca se descurca, ca face meciuri bune la baschet, ca obtine performante la alte sporturi sau ca, din sezonul urmator, o sa-si reactiveze sectia de fotbal. Gazeta Sporturilor ne spune ca e mort.

In acest caz, poate ca Steaua ar trebui sa interzica accesul Gazetei la evenimentele sale. Poate ca ar trebui sa nu mai dea declaratii Gazetei. Poate ca ar trebui sa-i treaca pe o lista neagra, ca acestia sa nu mai poata avea nici o informatie exclusiva despre Steaua. Ca doar Steaua a murit, nu, Tolontane?!

RETROGRADAREA FCSBului

Gazeta a gresit. Azi nu a murit Steaua. Dar a murit altcineva. Cine? Echipa lui Becali. Prin schimbarea numelui in timpul campionatului, fara acordul FRF si LPF, echipa sa a incalcat regulamentul. Drept urmare, aceasta trebuie retrogradata in ultima liga.

Nu avem ce dezbate aici. Regulamentele sunt clare. O echipa isi poate schimba numele doar in perioada dintre campionate. Asadar, RIP FCSB!

Si asteptam si ca FRF si LPF sa informeze numaidecat UEFA in ceea ce priveste aceasta schimbare de nume. Vrem ca forul european sa stie tot ce s-a intamplat in acest caz. Vrem sa stie ca echipa lui Becali a pierdut marca, ca a pierdut numele dar si ca Steaua isi va reactiva echipa de fotbal din sezonul urmator.

Gata cu minciunile, gata cu dezinformarea si gata cu hotia!

Multumim, Florin Talpan! Esti eroul Stelei!

Victoria aceasta nu ar fi fost posibila fara locotenent colonelul Florin Talpan. Acesta nu numai ca a castigat toate procesele pe care le-a avut impotriva lui Becali, dar a avut si curajul sa traga un semnal de alarma si sa spuna intregii tari ca anumiti oameni din conducerea clubului Steaua fac tot posibilul pentru ca lui Becali sa ii fie bine.

„Este o victorie a celor din Minister, a Armatei. Mă bucur că s-a întâmplat așa. Este o hotărâre judecătoarească și trebuia pusă în aplicare. Talpan este eroul acestei victorii. El s-a implicat foarte mult în acest proces. Dacă ar fi după mine, ar trebuie să avanseze în grad și să fie comandantul CSA. Dacă și Belodedici susține asta, eu nu pot decât să fiu alături de el”, a declarat Victor Piturca pentru tristii de la GSP.