FC FCSB, asa cum apare la Registrul Comertului, FRF si LPF

FC FCSB, asa cum apare la Registrul Comertului, FRF si LPF

Cu ajutorul unor prieteni, am reusit sa facem rost si de alte informatii despre noua echipa, Fotbal Club FCSB SA. Cu cat citim mai mult, cu atat ne minunam mai mult despre aceasta echipa care a luat nastere in 2003 si al carui nume e format doar din consoane, FC FCSB.

Mai jos, puteti vedea unul din actele de identitate ale acestei noi entitati, FC FCSB.

certificat FCSB

Comitetul Executiv al FRF a votat chiar azi aprobarea schimbarii numelui echipei lui Becali, incalcand toate regulamentele posibile. Partea amuzanta e faptul ca schimbarea a fost aprobata cu unanimitate de voturi. Adica nimeni nu s-a opus incalcarii grave a regulamentului FRF.

Cei de la LPF au avut si ei, in sfarsit, binevointa de a schimba numele echipei lui Becali. A fost nevoie doar de 3 luni pentru ca ei sa puna in aplicare decizia data de justitie la sfarsitul lui decembrie. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Raman oricum in istorie comunicatele de presa date atat de FRF, cat si de LPF, in care cele doua entitati il luau peste picior pe Florin Talpan, ironizand notificarile oficiale trimise de acesta. Dar Talpan a castigat si, acum, nimeni nu mai rade.

Palmaresul Stelei – ultimul subiect de discutii

Pentru ca FRF, LPF si FC FCSB au fost inca de la inceput impotriva ideii de dreptate si pentru ca au luptat din toate puterile ca sa nu puna in aplicare deciziile judecatoresti, e doar normal sa nu se dea batute si sa continue cu propaganda si dezinformarea.

Aflam astfel ca FRF si LPF nu se pricep si ca nu isi pot da cu parerea despre palmares. Gurile rele spun deja ca e nevoie ca Talpan sa mai porneasca un proces. Altfel, hotii fotbalului romanesc vor continua sa il lase pe Becali sa fure si sa se foloseasca gratis de imaginea Stelei. Cand intr-o tara exista un singur club cu numele Steaua Bucuresti, cu marca Steaua Bucuresti, care joaca in Ghencea, care a luat nastere in 1947 si care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986, e, intr-adevar, greu sa decizi daca acea echipa are palmaresul Stelei sau daca acesta se gaseste la o alta echipa, infiintata in 2003, care e condusa de un fost puscarias.

Dar e de inteles. Toti profita, de altfel, de pe urma acestui furt. Si nu doar ei, ci si presa si televiziunile. Televiziunile chiar ar sta sa piarda bani multi, daca ar trebui acum sa schimbe toate promourile. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, fara Steaua, nimeni nu se va mai uita la ei.

Unii moderatori s-au si scapat deja, la talk show-urile lor, anuntand ca ei nu vor tine cont de deciziile judecatoresti si ca ii vor spune tot „Steaua”, echipei lui Becali. Ce se va mai distra CNA-ul cand va citi toate plangerile!