Anghel Iordanescu

Anghel Iordanescu recunoaste si el ca FCSB nu e Steaua

Fostul mare jucator si antrenor stelist, Anghel Iordanescu, a recunoscut si el, astazi, ca FC FCSB nu e Steaua. Cel caruia stelistii ii spun „Puiu” este doar ultimul dintr-un lung sir de foste glorii steliste care au ales sa apere Steaua in fata atacurilor lui Gigi Becali.

Iordanescu a declarat astazi, la Pro TV, urmatoarele:

„Personal, nu cred că aceasta este Steaua. E FCSB, o altă echipă. Conflictul se va încheia când Gigi Becali va lăsa la o parte încăpățânarea, când va lăsa la o parte aroganța și când va încerca să discute, pentru că am înțeles că și oamenii din conducerea Ministerului, și cei de la CSA sunt dispuși să discute. Dar nu în termenii lui Gigi Becali, ci în niște termeni firești, după negocieri normale. E greu, în momentul de față, ca Gigi Becali să primească marca fără bani.”

Pe langa faptul ca Iordanescu recunoaste ca FC FCSB nu e Steaua, ci o echipa diferita, acesta lasa sa se inteleaga si faptul ca Becali nu a fost si nici nu va fi un partener corect de afaceri pentru CSA Steaua Bucuresti. Acest aspect este, de altfel, unul destul de cunoscut. De-a lungul timpului, Becali a profitat la maximum de relatia de prietenie pe care a avut-o cu George Boroi, fostul comandant al clubului, pentru a obtine intelegeri avantajoase doar lui, ca ignorarea faptului ca FCSB folosea ilegal marca Steaua sau chiria mica pe care FCSB a platit-o timp de ani buni, pentru folosirea complexului sportiv din Ghencea.

Iordanescu ne-a dezvaluit realitate trista

Nu stim daca a intentionat sa o spuna sau nu, insa e destul de clar ca multi oameni din conducerea MAPN si CSA sunt mult mai interesati de binele lui Becali decat de binele Stelei. Acest adevar spus de Iordanescu nu poate fi negat de nimeni.

Desi decizia in dosarul cu marca a fost data acum mai bine de 2 ani si desi au trecut 4 luni de la decizia din dosarul cu numele, CSA Steaua Bucuresti inca nu a trimis o notificare oficiala catre UEFA, pentru a atrage forului continental atentia asupra faptului ca FC FCSB s-a folosit si inca se foloseste ilegal de identitatea Stelei.

Din fericire, intre FC FCSB si CSA Steaua Bucuresti nu poate exista nici o intelegere atat timp cat echipa condusa din umbra de Becali nu plateste prejudiciul de 37 de milioane de euro.