steaua bucuresti

Steaua a primit acceptul pentru a juca in Liga a patra

Steaua a mai distrus o minciuna. Desi presa aservita fostului puscarias a urlat din toti rarunchii in ultimele luni, atragand atentia ca echipa noastra nu are voie sa se inscrie in Liga IV, ci trebuie sa inceapa din Liga V, totusi, Steaua nu i-a ascultat. In aceste zile, militarii au depus dosarul de inscriere si se pare ca deja au primit aprobarea.

Adrian Bumbescu a facut dezvaluirea, pentru DigiSport. Aceasta a spus:

„Am primit acceptul si vom juca din toamna in Liga 4. Este proiectul nostru, asa cum a fost prezentat, astfel ca nu e vorba de nicio fuzuiune.”

Astfel, Bumbescu a distrus o alta minciuna a presei, si anume ideea cum ca Steaua ar urma sa fuzioneze cu alta echipa.

Marius Lacatus, coordonatorul sectiei de fotbal a Stelei, a fost insa mai rezervat decat fostul sau coleg de la Sevilla. Acesta a spus pentru Ziare.com ca

„Zilele viitoare va fi un Comitet Executiv al celor de la AMFB si noi consideram ca dosarul depus ne va permite sa evoluam in Liga 4.”

Asa cum am mai spus de multe ori pana acum, o echipa nu e obligata sa inceapa din ultima liga. Daca exista locuri, ea poate fi inscrisa si intr-o liga superioara. Exista deja mai multe exemple de echipe care s-au inscris direct in liga a patra. Unul dintre ele este echipa SSC Farul, care anul trecut a intrat direct in liga a patra din Constanta, desi in acel judet exista si Liga V.

Aceasta este vestea pe care suporterii stelisti o asteptau de luni bune. Si nici nu putea veni intr-un moment mai bun. Maine, Steaua va sarbatori 70 de ani de existenta. Un cadou mai frumos pentru suporteri nici ca se putea.

Totusi, acesta este doar inceputul. In urmatoarele saptamani, Steaua va trebui sa prezinte si lotul cu care va castiga urmatorul sezon din liga a patra. Sa speram ca nu ne vor lasa sa asteptam prea mult.