Steaua Bucuresti

Conferinta de presa Steaua Bucuresti – 3 iulie 2017

Astazi, 3 iulie, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a anuntat, intr-o conferinta de presa, mai multe detalii despre proiectul reactivarii sectiei de fotbal. Conferinta de presa a avut loc la sediul clubului, gazda fiind chiar colonelul Cristian Petrea, comandantul Stelei.

Pentru inceput, colonelul Petrea a lamurit situatia jucatorilor achizitionati de Steaua in aceasta vara. Acesta a confirmat transferul unor fotbalisti de la clubul Regal Sport, explicand in acelasi timp ca, in perioada ianuarie-mai a acestui an, Marius Lacatus si ceilalti antrenori ai Stelei au vizionat peste 80 de partide, urmarind aproximativ 100 de jucatori. Tintele au fost evaluate, iar Steaua a intocmit o lista de 22-26 de fotbalisti cu care a inceput negocierile.

”Speram ca cei pe care noi ii dorim sa si accepte propunerile noastre,” a spus colonelul Petrea, lasand sa se inteleaga ca negocierile inca nu s-au finalizat. Cu toate acestea, e de asteptat ca toate contractele sa fie semnate pana in perioada 10-15 iulie, cand conducatorii clubului asteapta ca formarea lotului cu care Steaua va ataca urmatorul sezon al ligii a patra sa ia sfarsit.

Dupa finalizarea lotului, Steaua va incepe programul de pregatire. Acesta va include 2 cantonamente, unul in Ghencea, timp de o saptamana, si unul montan, la Forban sau Cheile Gradistei, plus meciuri de pregatire.


Liga a patra si AMFB

Colonelul Petrea a spus la conferinta de presa ca ”suntem in contact permanent cu AMFB”. Acesta a explicat si ca asociatia urmeaza sa depuna pe propriul sau site, in aceasta saptamana, noua forma de cerere de afiliere. E de asteptat ca Steaua sa fie acceptata in liga a patra fara probleme, deoarece, asa cum a explicat si Cristian Petrea, ”avem in spate un palmares, o infrastructura, un centru de copii si juniori, si, bineinteles, o echipa de fotbal”.

Asadar, colonelul Petrea a confirmat din nou faptul ca palmaresul Stelei se afla la Steaua, nu la FC Fcsb.

Stadionul Steaua

Nu in ultimul rand, conferinta de presa a acoperit si subiectul stadionul Steaua. Proiectul a trecut de studiul de prefezabilitate, urmand ca Compania Nationala de Investitii sa porneasca acum studiul de fezabilitate.