ghencea stelistii

Stelistii sar in apararea Stelei – Cum sa facem plangere la CNA

Reactivarea sectiei de fotbal a Stelei a insemnat si reactivarea spiritului de lupta in multi stelisti. Imaginile cu Lacatus si jucatorii Stelei la antrenamente, in tricouri ros-albastre, i-au umplut pe multi suporteri cu o energie si o putere la care probabil ca nu se asteptau. Iar multi dintre ei au ales sa foloseasca aceasta energie pentru a apara Steaua de cei care incearca sa se foloseasca de ea pentru a se imbogati.

In ultimele zile, Steaua Libera a primit mai multe mesaje de la oameni preocupati de un singur lucru: ca presa si televiziunile de sport sa respecte decizia Curtii de Apel si sa nu se mai foloseasca de imaginea Stelei atunci cand vorbesc despre FC Fcsb. Iar unii dintre ei au mers chiar mai departe si au facut plangeri la CNA.

Aceasta initiativa este una extraordinara. Nu neaparat datorita efectului pe care l-ar putea avea, ci pentru ca arata ca stelistii s-au saturat ca niste oameni mici sa-si bata joc de Steaua.


Cum sa completezi o plangere catre CNA

Daca vreti si voi sa trimiteti o plangere catre CNA, pentru a-i informa in legatura cu o emisiune unde Steaua este din nou asociata cu FC Fcsb, puteti sa o faceti foarte usor.

1. Accesati pagina formularului de sesizare Radio-TV, de pe siteul CNA. O gasiti aici.

2. Completati formularul, ca in exemplul dat mai jos, si apoi validati-l.

formular plangere CNA

Exemplu de plangere catre CNA:

Sectiunea Formular de Sesizare este cea mai importanta parte a plangerii. Acolo puteti trece urmatorul continut al reclamatiei. Aveti insa grija ca celalalte date(numele postului, al emisiunii, data si ora) sunt actualizate.

Continutul reclamatiei:

Vă aduc la cunoștință că, în ciuda prevederilor deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție a României cu numărul 3425/03.12.2014, conform căreia Curtea anulează marca STEAUA BUCUREȘTI, înregistrată sub nr. 061735, data depozit 29.01.2004, precum și contractul de licență marcă nr. 201 din 01.02.2011, încheiat cu intimata SC Ostrovit SA cu privire la marca înregistrată sub nr. 061735, postul ProTv continuă să folosească în grupajele de știri numele ”Steaua” și ”steliști” în relație cu societatea comercială Fotbal club fcsb SA, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul de înmatriculare J23/1789/2012. În fapt, urmare deciziei ICCJ, societatea comercială menționată a pierdut în mod irevocabil dreptul de asociere sub orice formă cu marca STEAUA BUCUREȘTI, dar postul Pro Tv folosește în continuare termenii în relație cu aceasta, ceea ce reprezintă esența unor știri false. Mai mult, deși am făcut trimitere la un singur caz, pentru că așa prevede formularul online al instituției dumneavoastră, vă rog să constatați caracterul repetitiv și rău intenționat al faptului sesizat și să dispuneți măsurile necesare conform legislației în vigoare.

Dupa completarea formularului, apasati butonul VALIDATI, iar plangerea o sa fie trimisa mai departe.

Stelistii se intorc

Au trecut zilele cand Steaua era jucaria tuturor dubiosilor. Echipa noastra s-a intors in iarba, iar stelistii se intorc langa ea, mai puternici si mai plini de pasiune ca oricand.

Duminica, 23 iulie, de la ora 10.30, echipa noastra va juca in Ghencea primul amical din aceasta vara. Intrarea este libera, asa ca haideti sa fim alaturi de baieti.

Forza Steaua!