dan petrescu

Ti-e greata, Dane? Ghinion!

Dan Petrescu este unul dintre cei mai mari jucatori stelisti. Alaturi de Ilie Dumitrescu, el este cu siguranta cel mai bun produs al academiei de fotbal ros-albastre. A avut o cariera foarte frumoasa ca jucator si nici ca antrenor nu sta rau. Anul asta, Dan s-a intors in Romania, la CFR Cluj. A facut investitii, si-a pregatit echipa si a ajuns pe locul 2. Doar ca ultimul sau meci a fost castigat pe o greseala de arbitraj. Iar acest lucru l-a plasat pe Dan fix in tintele smecherilor de serviciu ai fotbalului romanesc.

Cine sunt acesti smecheri? Evident, oficialii FC Fcsb, singurii din fotbalul romanesc care isi permit sa dea dovada de lipsa de fair play si de nesimtire, fara sa pateasca ceva. Mimi Stoica a fost cel care a atacat, pe Facebook, ca un las, si, din pacate, comportamentul sau i-a provocat greata lui Dan Petrescu. Bursucul a declarat:

„Dacă CFR nu avea puncte nu mai vorbea nimeni. Dar CFR are puncte şi a început să ne atace lumea. O să-mi apar mereu echipa! Am văzut atacuri incredibile din partea unor oameni la care nu mă aşteptăm. Mi-e silă şi greaţă de acei oameni care ne atacă! Să-şi vadă de meseria lor, de muncă şi echipa lor. Noi nu atacăm pe nimeni. Dacă ei cred că doar arbitrii au câştigat e problema lor, jucătorii mei s-au dăruit. Sunt convins că arbitrii vor încerca să fluiere ce vor adversarii şi uite aşa. Aşa este România şi asta se creează în jurul CFR-ului. Să vină străinii să ne arbitreze, să nu mai fie interpretări. Îmi vine să plec iar în altă parte după ce abia m-am întors în ţară.”



Saracul Dan nu pricepe nimic din ce se intampla in Romania. Un antrenor mai matur sau mai atent nu ar fi venit niciodata sa antreneze intr-o liga unde o anumita echipa are voie sa incalce regulamentele cand vrea ea. La intoarcere, Dan a incercat sa se puna bine cu cei de la FC Fcsb. A spus ca ei sunt Steaua, desi stia foarte bine la ce club a jucat el si, cel mai important, ce spun cele doua hotarari judecatoresti. Doar ca cei de la FC Fcsb nu dau nici macar doi bani pe ceilalti actori de pe teatrul Ligii 1.

Normal ca Mimi Stoica si-a batut joc de Dan, chiar daca Petrescu l-a tinut in viata in perioada Urziceni. Avem de-a face aici cu o repetare a cazului „Campioana la TAS”, cand Becali a uitat tot binele pe care i l-a facut Hagi si a incercat sa-i fure titlul.

Astia sunt cei de la FC Fcsb. Ei isi bat joc de toata lumea, pentru ca nimeni nu indrazneste sa le faca ceva. Si-au batut joc de Hagi, de Dan, de Steaua, de alti adversari din Liga 1 si o sa isi mai bata joc de toti cei care vor avea ghinionul sa ii intalneasca. FRF nu o sa-i pedepseasca niciodata pentru acest comportament badaran, deoarece FC Fcsb este chiar echipa federatiei.

Asadar, Dane, asta trebuie sa fie o invatatura de minte pentru tine si pentru toti ceilalti care au impresia ca FC Fcsb e o echipa de fotbal, nu o adunatura de hoti. Puteti sa ii laudati cat vreti si sa incercati sa va puneti bine cu ei pana nu mai puteti. Mai devreme sau mai tarziu, acei „smecheri” tot va vor calca in picioare.

Tine minte greata asta, Dane! Poate o sa te ajute sa-ti pastrezi gura inchisa data viitoare cand o sa-ti treaca prin cap sa te pui bine cu un fost puscarias.