lăcătuș

Laca, Petrea, voi vreti sa vedem meciurile Stelei?

Au trecut trei etape din campionat si una din Cupa, iar intrebarea pe care toti stelistii ar trebui sa si-o adreseze acum este daca oamenii din conducerea clubului, incepand cu Petrea si Lacatus, vor ca noi sa ne vedem echipa.

Pana acum, Steaua a avut un program virtual imposibil pentru suporterul normal, evoluand in cursul saptamanii la ora 17:00. In mod normal, daca nu iti iei liber de la job nu prea ai cum sa vezi de la stadion meciurile.

Pe cai neoficiale s-a transmis ca Asociatia de Fotbal a Municipiului Bucuresti – AMFB – ar avea ceva cu noi si ne programeaza cu picioarele tocmai pentru ca fanii Stelei sa nu poata ajunge la partide, iar asistenta sa fie redusa. Miza ar fi convingerea opiniei publice ca Steaua nu are atat e multi fani si ca echipa sateasca din Berceni e „adevarata”. Chiar si noi am acuzat vehement AMFB pentru programari.

Recent, cineva din asociatia asta a spus cat se poate de public, intr-un dialog pe Facebook, ca programarile se fac in functie de solicitarile clubului gazda: „Conform regulamentului, echipa gazda solicita ziua de disputare a jocului. In cazul Ligii a 4-a, aceasta poate fi vineri sau sambata,, dar numai la ora oficiala a etapei, respectiv: pentru luna septembrie – 17, pentru luna octombrie – 15, pentru lunile noiembrie si decembrie – 14. Ora oficiala a etapei este stabilita de Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice.”

Practic, AMFB ne-a spus ca Steaua trebuia doar sa ceara si ar fi jucat acasa sambata. De la ora 17:00, dar sambata. Neincrezatori initial in aceste informatii, am primit confirmari, tot neoficiale, ca asa este.

In continuare neincrezatori in AMFB, dar parca mai mult in conducerea clubului, am mai primit o confirmare. In etapa IV, Steaua va juca sambata! Nu pentru ca cei din club ar fi depus vreo solicitare in acest sens, ci pentru ca adversarii nostri vor, asa cum e normal, sa profite de sansa si sa faca niste bani. AMFB a anuntat ca meciul cu AS Termo va avea loc sambata, 23 septembrie, pe stadionul Rocar!

Deci cei de la Termo au simtit ocazia, au cerut asociatiei sa joace sambata si ne ofera si noua sansa de a ne vedea echipa! Nu gratis, biletele costand 5 lei. Practic, oamenii de la Termo vor sa incaseze 10 mii de lei daca vor veni doua mii de oameni la stadion. Ceea ce e perfect posibil, ba chiar se poate sa fie si mai multi daca vremea tine cu noi.

De ce nu a facut Steaua aceasta solicitare de a juca sambata inca de la primul meci? Laca, Petrea, nu vreti sa ne vedem echipa? De ce nu veniti voi in intampinarea suporterilor facand totul pentru a-i aduce la meciuri? De ce nu ne vreti pe stadion?

P.S. In curand ar trebui sa avem detalii si despre contractul de televizare care nu se mai semneaza, asta in timp ce academia rapid se vede la TV de vreo doua etape deja.