steaua comprest gim

Avancronica: Steaua Bucuresti – Comprest GIM

Dupa meciul greu cu Academia Rapid, terminat la egalitate, 1-1, Steaua ar fi meritat o perioada de pauza de macar o saptamana. In Liga a IV-a, insa, fotbalul nu are timp de pauza. Astfel, baietii lui Ion Ion vor infrunta maine, 18 octombrie, formatia Comprest GIM Bucuresti.

Sa ne cunoastem adversarul: AFC Comprest GIM Bucuresti

In 2002, S.C. COMPREST GIM SRL a preluat baza sportiva „Prefabricate” si a inceput sa sponsorizeze echipa cu acelasi nume. Un an mai tarziu, a luat fiinta A.S. Comprest GIM, prin absorbtia echipei A.S. Prefabricate. Culorile echipei din urma, alb-albastru, au fost pastrate. Echipa de acum, AFC Comprest GIM, a aparut in 2004. A devenit rapid o obisnuita a Diviziei D bucurestene, reusind si cateva performante de-a lungul anilor.

Cel mai bun an al celor de la Comprest GIM a fost 2009, cand echipa a castigat atat titlul de campioana a Bucurestiului, cat si Cupa Romaniei pe „Municipiu”. Echipa a promovat de cateva ori in Liga a III-a, insa niciodata nu a reusit sa mearga mai departe. Comprest GIM se mandreste si cu o performanta unica in istoria AMFB. Intre 2005 si 2009, clubul a jucat de 5 ori consecutiv in play-off-ul Ligii a IV-a.

Steaua a intalnit deja Comprest GIM in acest an, chiar in primul amical jucat in aceasta vara. Ros-albastrii au castigat atunci meciul, cu scorul de 3-0. Predescu, Vilcea si Mirea au fost cei trei marcatori, toate golurile fiind inscrise in prima repriza.


Echipa probabila a Stelei

Ion Ion a surprins pe toata lumea, folosind in meciul cu Academia Rapid o echipa schimbata, fata de unsprezecele obisnuit cu care a jucat fiecare meci din acest sezon. Deoarece Mihai Butoi a parasit terenul accidentat, sambata seara, e posibil ca si in aceasta etapa sa vedem un prim 11 nou. Este inca neclar daca tanarul nostru fundas dreapta va fi recuperat sau nu. De asemenea, golgeterul echipei, Andrei Predescu, este suspendat, pentru eliminarea primita in meciul cu Academia Rapid. Locul sau ar putea fi luat de Junior Măcriș.

Asadar, Ion Ion ar putea trimite pe teren urmatoarea formula:

22. Horia Iancu (Cpt.) – 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ştefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore — 26. Razvan Zeciu, 21. Ghiță Constantinescu, 8. Cadolar Curt, 16. Adrian Vîlcea, 11. Junior Măcriș – 9. Cătălin Mirea

Meciul va avea loc de la ora 15.00, pe Terenul 5, din complexul sportiv ”Steaua”.

Forza Steaua!