coregrafie academia rapid Steaua

La GSP, minciuna e reflex

Suporterii stelisti au facut o atmosfera extraordinara la meciul cu Academia Rapid, unde au prezentat numeroase mesaje si o coregrafie fabuloasa care, din pacate, a fost interpretata gresit. Si desi, membrii Peluzei SUD, creatorii coregrafiei, au explicat ce trebuia sa insemne mesajul, baietii de la GSP nu s-au putut abtine sa nu arunce o mica dezinformare pe internet.

Cum a mintit GSP? A publicat un articol in care a sustinut ca „Steaua Liberă, o pagină a fanilor Stelei, a scris că cel care apărea în coregrafia roș-albaștrilor era Gigi Becali”. Deloc adevarat. Comparatia a aparut pentru prima data pe pagina lui Emanuel Rosu, un ziarist sportiv roman, care scrie articole si pentru presa din strainatate. Acum cativa ani, acesta a scris chiar si despre scandalul dintre Steaua si FC Fcsb.

De la Emanuel Rosu, mesajul a fost preluat de alte pagini de stelisti si, in cele din urma, a ajuns si pe Steaua Libera. De deranjat, nu ne deranjeaza faptul ca GSP a spus ca de la noi a pornit totul. Chiar deloc. Chiar am putea sa spunem ca ne bucuram ca mesajul nostru, cel in care il invinuim pe Becali pentru distrugerea fotbalului romanesc, a fost preluat si publicat, pentru a fi citit de cat mai multi stelisti. Acest lucru este adevarat.

Ne deranjeaza insa faptul ca minciuna a fost primul lucru care le-a trecut prin cap celor de la GSP. Ar fi putut cauta pe Google, ca sa vada de unde a pornit totul sau ne-ar fi putut intreba. Pentru ca da, suntem deschisi la discutii, asa cum am demonstrat deja prin dreptul de replica dat celor de la Digi Sport. Dar ei au preferat sa minta. De ce? Nu stim. Poate de lene, poate pentru a incerca sa creeze conflicte intre suporterii stelisti.

Steaua Libera sustine si este alaturi de Peluza SUD. Si va fi si in viitor. Munca depusa de acesti baieti a fost extraordinara si merita toate aplauzele din lume, pentru efortul depus. Ne bucuram ca acestia sunt prezenti la meciurile Stelei, pentru ca ei dau culoare fotbalului. Mai jos, puteti citi intreg mesajul publicat astazi de Peluza SUD.