Steaua Bucuresti, AFC Rapid Bucuresti, 7-0

Steaua Bucuresti – AFC Rapid Bucuresti, 7-0 (2-0)

Nu e usor sa joci cu doua Rapiduri diferite intr-o saptamana. Insa Steaua a reusit. Sambata, 21 octombrie, baietii lui Ion Ion au intalnit in Ghencea echipa AFC Rapid Bucuresti. Rezultatul a fost unul asteptat, normal, victoria Stelei la scor.

Steaua a inceput meciul in urmatoarea formula:

1. Claudiu CHIŞ – 25. Claudiu ZAMFIRESCU, 4. Ştefan PĂDUREȚ, 20. Bogdan SITARU, 3. Andrei GRIGORE — 26. Răzvan ZECIU, 21. Ghiță CONSTATINESCU(11. Junior Măcriș), 8. Cadolar CURT (6. Mihai Lolescu), 16. Adrian VÎLCEA, 10. Alin PREDESCU – 9. Cătălin MIREA (7. Andrei Pătrănoiu)

Cu golgheterul Predescu intors in primul 11, dupa suspendarea primita in meciul cu celalalt Rapid, Academia Rapid, Steaua a inceput in forta, deschizand scorul foarte repede. Insa cel care a inscris nu a fost Alin Predescu, ci Razvan Zeciu.

Zeciu a intrat in primul 11 pe partea dreapta, in locul lui Zamfirescu. Acesta din urma a fost retras de Ion Ion in aparare, pentru a-l inlocui pe fundasul Mihai Butoi, accidentat in meciul cu Academia Rapid. Probabil ca nu multi stiu ca Zeciu a jucat, in trecut, chiar la Rapid. Asta nu l-a impiedicat insa sa profite de sansa oferita de Ion Ion si sa inscrie primul gol al Stelei din aceasta sambata. Era doar minutul 3 al meciului.

Golul i-a bucurat pe cei 1500 de suporteri prezenti la meci si i-a linistit pe jucatorii stelisti, care au continuat sa joace meciul fara nicio presiune. Nu au mai marcat pana la finalul primei reprize, cand Curt a facut 2-0. La pauza, tabela arata un 2 in dreptul stelistilor si un 0 in dreptul celor de la AFC Rapid Bucuresti.



Dupa pauza, Steaua a continuat sa domine si a facut 3-0 in minutul 70, prin Patranoiu, intrat in locul lui Mirea. Predescu nu s-a lasat nici el mai prejos si le-a adus tuturor aminte ca el este golgeterul seriei bucurestene a Ligii a IV-a, marcand pentru 4-0, din lovitura libera, in minutul 78.

A fost momentul in care AFC Rapid Bucuresti s-a prabusit. Pentru giulesteni, au urmat minute de cosmar. Zeciu si Predescu au facut dublele in minutele 83 si 85. Intrat in locul lui Ghita Constantinescu, Junior Macris a inchis tabela in minutul 90, inscriind al saptelea gol al meciului. Steaua Bucuresti – AFC Rapid Bucuresti s-a terminat cu 7-0 pentru ros-albastri.

Steaua Bucuresti – AFC Rapid Bucuresti, 7-0

Au marcat:

Răzvan Zeciu – min. 3, min. 83.

Cadolar Curt – min. 42.

Andrei Pătrănoiu – min. 70.

Alin Predescu – min. 78, min. 85.

Junior Măcriș – min. 90.