as romprim steaua

Avancronica: AS Romprim – Steaua Bucuresti

In ultima etapa a acestui tur de campionat, Steaua va intalni formatia AS Romprim. Si, desi AS Romprim este gazda, meciul se va juca pe terenul 5, din complexul sportiv Steaua. Este o veste foarte buna pentru suporterii stelisti, care apuca sa isi vada preferatii intr-un nou meci, in acest an.

Sa ne cunoastem adversarul: AS Romprim

Una dintre echipele mai putin cunoscute ale campionatului, AS Romprim ocupa in acest moment locul 13 in clasament. Echipa bucuresteana a reusit doar 2 victorii si 2 egaluri in primele 13 etape, marcand 28 de goluri si primind 60.

Deoarece stadionul celor de la AS Romprim nu a primit aprobarile necesare, meciul cu Steaua risca sa se joace fara spectatori. Totusi, Asociatia Stelistilor 1947 a intervenit si a reusit sa-i convinga pe viitorii nostri adversari sa joace in Ghencea ultimul meci din acest an. Suporterii vor putea astfel sa fie prezenti la meci, alaturi de echipele pe care le sustin.


Meciul pentru locul 1

Neasteptat, meciul cu AS Romprim a devenit unul dintre cele mai importante pentru Steaua, in acest an. Cu o victorie, echipa noastra incheie acest tur la egalitate de puncte cu Academia Rapid. Iar cu o victorie la 4 goluri diferenta, stelistii termina pe primul loc.

Tot neasteptat, Academia Rapid a reusit ca prin minune sa recupereze diferenta de golaveraj care o despartea de Steaua, in meciul pe care l-a jucat etapa trecuta. Echipa lui Pancu si Daniel Niculae i-a batut cu scorul de 26 la 1 pe cei de la Venus. Diferenta de 25 de goluri a fost destul pentru a le oferi academicienilor un golaveraj de 75 la 5. Steaua, cu un meci in minus, are 70 de  goluri marcate si 3 primite.

Meciul Academiei cu Venus poate fi considerat unul ciudat, insa nu surprinde. In acest sezon, echipa lui Pancu si Daniel Niculae a reusit sa ridice multe sprancene cu evenimentele care au avut loc in jurul ei. Intai, aceasta a folosit un jucator care nu avea drept de joc, o incalcare a regulamentului despre care AMFB refuza si astazi sa discute. De luat masuri nici nu se pune problema. Apoi, Academia a refuzat sa mai cumpere brandul Rapid, ceea ce e ciudat, dat fiind faptul ca intreg proiectul se baza chiar pe acest lucru. In final, GSP a scris ca judecatorii au refuzat sa-i acorde Academiei personalitate juridica, ceea ce inseamna ca echipa nu va putea promova.

Steaua era obligata sa castige si inainte de meciul academicienilor cu Venus. Acum, putem insa sa fim siguri ca vom avea parte de un spectacol de zile mari sambata.

De altfel, suporterii stelisti au sunat mobilizarea generala in aceste zile, pentru a aduce cat mai multi oameni in Ghencea si pentru a sarbatori trecerea pe primul loc.

Echipa probabila a Stelei

Dupa meciul bun facut in ultima etapa, cu Metaloglobus II, e de asteptat ca Ion Ion sa trimita in teren aceeasi echipa.

22. Horia Iancu (Cpt.) – 25. Claudiu Zamfirescu, 4. Ștefan Pădureț, 20. Bogdan Sitaru, 3. Andrei Grigore – 21. Gheorghiță Constantinescu, 16. Adrian Vîlcea, 8. Cadolar Curt, 26 Răzvan Zeciu, 10. Andrei Predescu – 9. Cătălin Mirea

Meciul cu AS Romprim se va juca sambata, 25 noiembrie, de la ora 14.00. Biletele vor fi puse in vanzare de la ora 12.00. Pretul unui bilet va fi de 10 lei.

ATENTIE! Deoarece AS Romprim este echipa gazda, stelistii nu vor putea intra la meci pe baza abonamentelor, desi acesta se joaca in Ghencea.

Forza Steaua!