Becali Talpan proces scandal juristul

GSP anunta ca FCSB nu exista. Pai, da, stiam.

E vacanta, s-au racit stirile, oamenii sunt cu gandul la bulgari de zapada si nu mai intra pe clickbaiturile lansate de oamenii lui Tolo. E o problema. Si, daca e o problema, atunci sa o rezolvam cumva. Cum? Cu o stire veche.  Asa ne-a anuntat gsp azi ca, de fapt, surprinzator, fascinant, FCSB nu exista. Stiam, baieti.

Locotenent-colonelul Florin Talpan a anuntat inca de la inceputul anului ca exista probleme cu certificatul de identitate sportiva al celor de la FC Fcsb. Omul a spus ca acel certificat a fost obtinut ciudat, ca FC Fcsb nu apare la Ministerul Tineretului, ca nu ar fi trebuit sa fie primita in Liga 1 si ca ar trebui sa fie dezafiliata automat de FRF. Si nimeni nu l-a bagat in seama. Nimeni.


Noroc cu Sorin Raducanu

Sorin Raducanu e un fost dinamovist. Recent, acesta i-a informat pe cei de la Gsp ca FC Fcsb nu exista. Adica le-a spus ceea ce a spus si Talpan. De altfel, stia aceste lucruri chiar de la locotenent-colonelul stelist. I-a socat pe gesepistii care acum fug si plang de parca vine sfarsitul lumii.

„E foarte ușor de destructurat mafia din fotbalul românesc. Florin Talpan și cu mine avem dovezi. Dovezile sunt de la Judecătoria București. Eu am toate actele astea. FCSB nu are Certificatul de Identitate Sportivă. Becali mi se pare că-l are pe ăla din 2003, dar ăla nu mai e valabil după sentința definitivă a justiției române, care a spus pe 3 decembrie 2015 că societatea comercială a lui Gigi nu e Steaua București. Un an mai târziu, clubul ăsta nu a mai avut voie să folosească nici numele Steaua. Niciodată MTS-ul nu-ți dă CIS când există o hotărâre judecătorească definitivă. Hai să zicem că ar avea CIS, că nu știu eu ce vorbesc, dar Talpan s-a dus la Judecătoria București și a scos o hârtie pe care scrie clar «FCSB nu există la Registrul Sportiv». N-a știut nimeni de treaba asta până acum. Să mă dea în judecată Gigi. Există documentul”, a declarat Sorin Răducanu pentru GSP.ro.

Si ce-au facut gesepeii? S-au dus sa intrebe la Ministerul Tineretului. Adica au facut acum ce trebuia sa faca la inceputul anului. Spre surprinderea lor(doar a lor), ministerul le-a transmis:

 „În acest moment sunt câteva cluburi și asociații care se numesc „Steaua” printre care și CSA, dar nu există nimic cu numele de FCSB”.




Talpan a fost pedepsit, pentru ca isi face treaba FOARTE BINE

Tot Raducanu a povestit ca Talpan i-a aratat doua documente. Intr-unul, el era imputernicit sa reprezinte clubul Steaua in procesele cu Becali. In celalalt, era sanctionat pentru ca a reprezentat clubul Steaua in procesele cu Becali?

Voi intelegeti cum stau treburile? E destul de clar, daca nu ati inteles. Talpan sufera azi pentru ca si-a facut treaba corect. Daca isi batea joc, daca facea ca Boroi si lasa FC Fcsbul in pace, nu patea nimic. Poate chiar era comandantul clubului acum. Insa omul nostru a ales sa fie corect. In Romania, asta este o eroare fatala.

Ce se va intampla cu FC Fcsb?

O sa raspundem repede la intrebare, pentru ca nu are rost sa ne lungim. Nu se va intapla nimic. 

Toata lumea stie de problemele acestei echipe. Toti stiu ca nu e Steaua, de la suporteri, la sefii FRF. Dar nimeni nu vrea sa faca nimic, pentru ca toti sunt dependenti de Becali.

Da, FC Fcsb nu e inscrisa in Registrul Sportiv. Da, nu are dreptul de a participa in competitii. Si bineinteles ca nu are dreptul sa stea in Liga 1, pe locul Stelei. Dar hotii acestia o tin acolo. Si vor continua sa o tina, pana cand cineva se va trezi sa ii zguduie un pic. In acel moment, toti acei hoti vor disparea. Sunt ei hoti, dar sunt si lasi. Si nimeni nu vrea sa faca puscarie pentru Becali.